Deniz Baykal’dan kehanetler

Deniz Baykal’dan kehanetler
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Önümüzdeki aylar Türkiye’de iç ve dış siyasette çok önemli kırılmalar olacak. Türkiye bunları konuşacak” dedi.

Partisinin Balıkesir eski il yönetim kurulu üyesi Süleyman Kaba’nın oğlunun düğünü için Baykal, daha sonra Burhaniye CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Burada partililere seslenen Baykal, "Türkiye’nin güvencesi CHP’dir. CHP sıradan bir parti değil, CHP belirleyici bir partidir. CHP iktidar organizasyonu değil, Mustafa Kemal Atatürk’ün modernleşme projesini hayata geçiren ve o projenin arkasında duran bir partidir." ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki günlerde CHP’ye çok büyük ihtiyaç duyulacağını ileri süren Baykal şunları söyledi; "Herkesin CHP’ye sahip çıkması gerekiyor. Hepimiz el ele vermeliyiz. Önümüzdeki aylar Türkiye’de iç ve dış siyasette çok önemli kırılmalar olacak. Türkiye bunları konuşacak. Dolayısıyla da Cumhuriyeti kuran CHP’ye çok büyük ihtiyaç duyulacak.”

Türkiye’de gizli bir ekonomik kriz olduğunu savunan Baykal, dış siyasetteki endişelerini dile getirdi. Baykal, “Dış siyaset sadece dış siyaset olarak algılanmamalı bu iç siyaseti dolayısıyla ekonomiyi de etkilemekte. Bunu yaşamaktayız. Ülkede gizli ekonomik kriz var. Rusya ile olan gerginlik yüzünden turizm ve tarım ihracatımız çökmüştür. Antalya’da turizm mevsimi açıldı ama çoğu otel boş ya da satılık. Bu sektörde çalışan binlerce insan işsiz kaldı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.