Nevşin Mengü’nün hamisi kim?

Nevşin Mengü’nün hamisi kim?
CNN spikeri Nevşin Mengü’nün Cumhurbaşkanı’na saygısızca takındığı tavır ve pervasızlığında cesareti Doğan grubuna hukuk hizmeti de veren babası Şahin Mengü’den aldığı kaydediliyor.

Erdoğan’ın “Anneliği reddeden kadın yarımdır” sözlerini üzerine alan CNN spikeri Nevşin Mengü  sosyal paylaşım sitesi twitterdan Cumhurbaşkanı’na “Sana ne” demişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “annelik” değerlendirmesine, “İstemiyorum arkadaş. Sana ne” diye tepki gösteren Nevşin Mengü’nün bu cesareti nereden aldığı merak konusu oldu. Zira Nevşin Mengü’nün babası Şahin Mengü’nün hukuk bürosu aynı zamanda Doğan grubunun hukuk işlerini de yürütüyor.

Deniz Baykal döneminde CHP’nin genel başkan yardımcılığı ve grup başkan vekilliği görevlerini de üstlenen Şahin Mengü, Doğan grubuna olan yakınlığıyla biliniyor. Nevşin Mengü’nün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Anneliği reddeden kadın yarımdır” sözlerine karşı “İstemiyorum arkadaş anne falan olmak zorla mı? Sana ne, kime ne!” şeklindeki skandal ifadeler ve daha önceki pek çok pervasız çıkışlarındaki cesaretini baba Mengü ile babasının müvekkili yani patronundan aldığı kaydediliyor.

habervaktim.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum