66 yıllık dev firma iflasın eşiğinde!

66 yıllık dev firma iflasın eşiğinde!
Hacıbey Kebapçılık Gıda Sanayi ve Ticaret İflasın ertelenmesi talebiyle Anadolu Adliye Sarayı`nda ticaret mahkemesine başvurdu.

Hacıbey Kebapçılık Gıda Sanayi ve Ticaret İflasın ertelenmesi talebiyle Anadolu Adliye Sarayı'nda ticaret mahkemesine başvurdu. Şirket ile ilgili tedbir kararı alındı, ancak mahkeme süreci devam ediyor. 

Son yılların en moda yeme içme yatırımlarından biri hiç kuşkusuz döner oldu. Para Dergisi'ninhaberine göre geçmişte sadece büfelerde ve mahalle arasındaki lokantalarda gördüğümüz döner, artık zincir restoranlarda satılıyor. Sanayicilerin bile ilgi alanına girdi.

KÖKLÜ FİRMALARINDAN

Döner alanında çok köklü firmalar var. Bunlardan biri de Bursa merkezli Hacıbey Döner Lokantaları. Hacıbey markası Hüseyin Hacıbeyoğlu tarafından 1950 yılında yaratıldı. Bursa'nın bu köklü markası 1992 yılında da İstanbul'a adım attı. Aynı yıl Kadıköy, 1994'te İse Teşvikiye'de şubeler açtı. Daha sonraki yıllarda Teşvikiye'deki mekan kapandı.

İFLASTAN KURTULMAK İÇİN YOĞUN ÇABA SARFEDİYOR...

Bu yılın başında İse Hacıbey çok iddialı bir şekilde Ataşehir'de karşımıza çıktı. Altı katlı bir binaya 2.5 milyon dolarlık bir yatırım yapıldığı söylentileri yayıldı. Mekanın yapımında hiçbir masraftan kaçınılmamış. Çöp toplama odalarının bile klimalı olduğunu belirtelim. Bu devasa yatırımı yapan Hacıbey daha altıncı ayına girmeden sıkıntılı bir sürece girmiş. Hacıbey Kebapçılık Gıda Sanayi ve Ticaret İflasın ertelenmesi talebiyle Anadolu Adliye Sarayı'nda ticaret mahkemesine başvurmuş, şirket ile ilgili tedbir kararı alınmış, ancak mahkeme süreci devam ediyor, iflasın ertelenmesi talebinin kabul edilip edilmeyeceği mahkemenin sonucuna bağlı. Hacıbey'in şimdiki temsilcisi ismet Hacıbeyoğlu, şirketi içine düştüğü durumdan kurtarabilmek için yoğun çaba sarf ediyormuş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.