Karayolları tabelasında intihar girişimi

Karayolları tabelasında intihar girişimi
Tekirdağ’da rahatsız olduğu öğrenilen bir kişi, kentte bulunan karayollarına ait yön tabelasının üzerine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Olay, merkez Süleymanpaşa ilçesi Atatürk Bulvarı İskele Kavşağı üzerindeki İstanbul yolu üzerinde meydana geldi.

Kısa süre önce Karabük’ten Tekirdağ’a ailesi ile birlikte geldiği ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen D.K. isimli şahıs, henüz belirlenemeyen bir sebeple kentte bulunan yaklaşık 6 metrelik karayolları tabelasının üzerine çıkarak, yarı çıplak bir şekilde intihar girişiminde bulundu.

JİLETLE KENDİNİ YARALADI

Yön tabelasının üzerindeki şahsı gören vatandaşlar, hemen durumu polis, itfaiye ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tedbir amaçlı yön tabelasının altına branda açtı. Polis ekipleri, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahsı ikna edebilmek için uzun süre çaba sarf etti. Şahıs da elindeki jiletle vücudunun çeşitli yerlerini yaraladı.

EŞİ FENALAŞTI

O sırada D.K.’nın eşi olduğu belirtilen bir kadın, fenalaşarak yere yığıldı. Genç kadına ambulans ekipleri müdahale etti. Etrafta bulunan vatandaşlar ise meraklı gözlerle intihar girişimini film izler gibi izledi.

AŞAĞI İNMEYE İKNA EDİLDİ

D.K., polis ekiplerine belediye başkanı veya kaymakam gelmezse kendini aşağı atacağını söyledi. Polis ekipleri şahsı ikna etmek için uğraşırken, belediye yetkilisinin geleceğinin sözünü alan D.K., aşağıya inmeye ikna oldu.

O sırada Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da gelerek aile ile birlikte önce Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sonrasında ise polis merkezine gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.