Kendisine tecavüze eden eski sevgilisine kurşun yağdırdı

Kendisine tecavüze eden eski sevgilisine kurşun yağdırdı
Konya’da daha öncesinde evli ve 3 çocuk annesi 42 yaşındaki Havva B., ile gönül ilişkisi yaşayan 39 yaşındaki Mehmet Ok, telefonda Havva B.'yi arayarak, "Sana yatağında tecavüz edeceğim" demesi üzerine Havva B. Mehmet Ok'a kurşun yağdırarak öldürdü.

Daha öncesinde aralarında gönül ilişkisi olan Havva B. ile Mehmet Ok'un son günlerde ısrarla araması ve son olarak telefonda "Sana yatağında tecavüz edeceğim"demesi üzerine Havva B.'nin evine gelen Mehmet Ok Havva B. tarafından 6 el ateş edilerek öldürüldü. Havva B. olayın ardından polisi arayarak "Birini öldürdüm gelin alın" dediği öğrenildi.

"İLİŞKİMİZİ AİLENE SÖYLERİM"

İlk evliliğini 22 yıl önce yapan Havva B., 2 yıl evli kaldıktan sonra eşi geçirdiği hastalık sonucu yaşamını yitirdi. 1 çocuğuyla dul kalan Havva B., ailesinin yanına yerleşti. Havva B. memleketi (o dönem belde olan) İsmil Mahallesi’nden tanıdığı evli Mehmet Ok ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı. Havva B. bir kaç yıl Ok ile birlikte olduktan sonra ayrıldı. İlişkilerini sürdürmek isteyen Ok, iddiaya göre, "İlişkimizi ailene söylerim" diyerek Havva B.'yi tehdit ederek görüşmeye devam etti ve zaman zaman zorla cinsel ilişkiye girdi.

PEŞİNİ BIRAKMADI ZORLA TECAVÜZ ETTİ

Ok, 2005 yılında ikinci evliliği yapan ve 2 çocuğu olan Havva B.'nin peşini bırakmadı. Ok, Havva B.'ye geçmişteki ilişkilerini eşine söyleyeceğini öne sürerek zaman zaman ilişkiye girdi.

İddiaya göre en son 10 gün önce Havva B.'nin evine gelen Ok, zorla Havva B.'yi İsmil Mahallesi’ne götürüp burada bir evde dövüp ilişkiye girdi. Çift, 1 gece İsmil’de kalıp döndü.

"SANA YATAĞINDA TECAVÜZ EDECEĞİM"

Ok, dün de Havva B.'yi telefonla arayıp iddiaya göre, "Eve geleceğim, sana yatağında tecavüz edeceğim" dedi. Havva B. de Ok’un gelmesine karşı çıkarak, "Gelme, oruçluyum" diyerek vazgeçirmeye çalıştı.

Ancak Ok, Havva B.'nin merkez Selçuklu İlçesi'ndeki evine geldi. Havva B., Ok’un gelmesi üzerine İsmil’de aldığı ruhsatsız tabancasını alarak kapıyı açtıktan sonra, "Bensana gelme demedim mi? Yeter artık senden çektiğim" dedi.

Tabancayı gören Ok, merdivenlerden inip kaçmaya çalıştığı sırada Havva B. arkasından ateş etti. Boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerine 6 mermi isabet eden Ok, olayyerinde öldü. Havva B. polisi arayarak, "Birisini öldürdüm. Gelip beni alın" dedi.

Sevk edilen ekipler tarafından gözaltına alınan Havva B., yapılan sorgulama ardındanbugün adliyeye sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum