Mehmet Metiner'den tartışma çıkaran Başkanlık mesajı

Mehmet Metiner'den tartışma çıkaran Başkanlık mesajı
AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner'in, İstanbul Vezneciler'de yaşanan ve 11 şehit verdiğimiz terör eylemi sonrası Başkanlık vurgusu yapan bir mesaj atması tartışma konusu oldu.

AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner'in, İstanbul Vezneciler'de yaşanan ve 11 şehit verdiğimiz terör eylemi sonrası Başkanlık vurgusu yapan bir mesaj atması tartışma konusu oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6'sı polis 5'i sivil 11 vatandaşımızın feci şekilde hayatını kaybettiği dünkü bombalı saldırıda yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etmesi sonrası AK Partili Mehmet Metiner  “Cumhurbaşkanımız Erdoğan yaralı polislerimizi anında ziyaret etti. Cumhur’un Başkanı ve Yeni Türkiye’nin lideri olmak böyle bir şey işte!” diye mesaj attı.

met-twit-001.jpg

"MİLLET CAN DERDİNDE O BAŞKANLIK"

Mehmet Metiner'in twitter hesabından yaptığı bu paylaşım kimi çevrelerce "Böyle bir günde ve şehitler üzerinden, yaralılar üzerinden Başkanlık propagandası yapabiliyor", "Millet can o başkanlık goygoyculuğu derdinde" şeklinde yorumlandı. 

Özellikle sosyal medyada Mehmet Metiner'e tepki gösterenler oldu.

Metiner bu tepkileri "Paralelcilerle gezi zekalı çapulcu solcular attığım tweetten rahatsızlık duymuşlar! Tam isabet! Erdoğanfobik terör kampının elemanları bir arada!" diye yorumladı.  

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN NELER DİYORDU?
Mehmet Metiner'in 2011’in son aylarına doğru internete düşen ve büyük tepki toplayan ses kaydında, dönemin Başbakanı, yani kendisini Milletvekilliğinetaşıyan Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Erdoğan’ın kapasitesi Türkiye’yi yönetmeye yetmez…”, “Erdoğan’ın entelektüel birikimi çok dar ve geri…” dediği ortaya çıkmıştı. Eski bir HADEP’li olan Mehmet Metiner o ses kaydında, bugün sürekli "liderim" diye övgüler düzdüğü Cumhurbaşkanımızla ilgili şok bir “iftirada” da bulunarak, Erdoğan’ın "uluslararası bir organizasyonun çabası ile iş başına getirildiğini" ileri sürüyordu. Bu ses kaydının internete düşmesinin ardından Mehmet Metiner, Erdoğan’dan özür üstüne özür dilemişti.

metiner.jpg

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum