CHP Lideri'nden cenazedeki tepkiye ilk yorum

CHP Lideri'nden cenazedeki tepkiye ilk yorum
Şehit cenazesinde kendisine kurşun atıldığını belirten CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, artık kendi önlemlerini alacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit cenazesinde gösterilen tepkiye ilişkin basın toplantısı düzenledi. Kılıçdaroğlu, tepkiyi "Cemaatin arasına katılan 5-6 kişi provokasyon yaptı." şeklinde yorumladı.

Cenazede önüne kurşun atıldığını belirten CHP Lideri, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:"Cemaate saygılarımı ve hürmetimi sunuyorum. Cemaat son derece saygılı şekilde eda etmiştir. Ama aralarındaki 5-6 kişi özellikle provakasyon yapıyor, cemaati tahrik etmeye çalışıyor. Camide siyaset yapılmaz. O nedenle cemaat saygı içinde namazını kılmıştır.

"BU KURŞUNU POLİSE TESLİM EDECEĞİZ"

Namaz sonrası bağaran bir kişi, eski Cumhurbaşkanımız, İçişleri, Başbakan'n önünden geçerek bir kurşunu bana atmıştır. Yerden almak istedik, koruma arkadaşlar kağıda sararak aldı. Biraz sonra bu kurşunu tutanakla polise teslim edeceğiz.

"FERİŞTAHI GELSE BENİ ÖLÜMLE TEHDİT EDEMEZ"

Bir kişi Cumhurbaşkanı, Başbakanın, İçişleri Bakanı'nın önünden gidecek ve beni sözde ölümle tehdit edecek. Onun feriştahı gelse beni ölümle tehdit edemez. İnsanımı seviyorum. Beni üzen nokta bu olayların emniyetin gözü önünde gerçekleşmiş olması.

resized_6b499-abf8770ad21591ff16ff6d776698408d.jpg

"KENDİ ÖNLEMLERİMİZİ KENDİMİZ ALACAĞIZ"

Bize, 'kendi önlemlerinizi kendiniz alınız' diyorlar. Bundan sonra görecekler, kendi önlemlerimizi kendimiz alacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum