Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Erdoğan'dan sürpriz ziyaret
Erdoğan, üşüyen bir çocuğun elini ısıtmaya çalışan fotoğrafıyla basına yansıyan ve daha sonra teröristlerin saldırısında sol gözünden yaralanan Binbaşı Necmettin Tetik’i GATA’da ziyaret etti.

 

Erdoğan, Binbaşı Tetik'le aralarında geçen telefon görüşmesini anlatarak, şunları söylemişti:

"İki gün önce Genelkurmay Başkanımızla bir aradaydık. Gazetelerde bir resim çıkmıştı Binbaşı Necmettin. Binbaşı Necmettin üşüyen yavruyu kendi avuçlarından o ruhundan gelen sıcak buharla onu ısıtmaya çalışıyordu. Ondan bir müddet sonra gözlerinden yaralandı, GATA'ya getirdiler. GATA'da kendisiyle komutanımız bir görüşme yaptı. Kendisine 'hadi kırsala' deyince de 'emriniz olur komutanım' dedi. Bana bunu anlatınca 'telefon var mı komutanım' dedim 'hemen bağlayalım' dedi. Bende telefonla kendisini aradım inşallah ziyaretine gideceğim. Muhabbetimizi yaptık 'bak' dedim 'şimdi komutanım yanımda seni kırsalda bekliyor' dedim. 'Emri olur' dedi."

ERDOĞAN'IN O SÖZLERİ HULUSİ AKAR'I DUYGULANDIRDI

Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Tetik, Nusaybin'de PKK'lıların tuzakladığı bombayı infilak ettirdiği saldırıda 11 silah arkadaşıyla birlikte yaralanmıştı. Binbaşı Tetik, Ankara GATA'ya sevk edilerek, sol gözünden bir operasyon geçirmişti.

1465388053743.jpg

Binbaşı Tetik, Silopililerin tahliyesi sırasında üşüyen çocuğun elini nefesiyle ısıtmıştı.

kucuk-cocugun-elini-nefesiyle-isitan-binbasidan_x_8494147_66.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.