Kılıçdaroğlu'na kurşunu bakın kim atmış

Kılıçdaroğlu'na kurşunu bakın kim atmış
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önüne kurşun atan kişi şehidin dayısı çıktı.

Vezneciler'deki terör saldırısındaşehit düşen polis memurları için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde, CHP lideri KemalKılıçdaroğlu'nun önüne kurşunatılması olayıyla ilgili gözaltına alınan şüphelinin şehidin dayısı olduğu tespit edildi.

Bu kişiyle birlikte gözaltına alınan diğer 3 kişiden ikisinin ise cinsel taciz, uyuşturucu, güveni kötüye kullanmak ve yaralama suçlarından daha önceden polise geliş kayıtları olduğu belirlendi. Savcılık talimatıyla ifadeleri alınan şüphelilerin serbest bırakılacağı belirtildi.

Cinayet Büro Amirliğine getirilerek olayla ilgili sorgulanan şüphelilerden kurşunu atan İrfan C. (38)'nin şehitlerden birinin dayısı olduğu tespit edildi. Cenaze sırasında çelekleri attıkları ve İrfan C. ile birlikte hareket ettikleri için yakalanan Tunç E. (29), Kadir Can A. (30) ve Yusuf T. (30) Asayiş Şube Müdürlüğü'nde tutuluyor.

Şüphelilerden Tunç E.'nin daha önceden uyuşturucu bulundurmak, güveni kötüye kullanmak ve yaralama suçlarından polise geliş kaydı olduğu tespit edildi. Diğer şüpheli Kadir Can A.'nın da önceden uyuşturucu bulundurmak ve cinsel taciz suçlarından polise geliş kaydı olduğu öğrenildi.

Poliste ifadeleri alınacak şüphelilerden İrfan C. hakkında silahlı saldırı, diğer şüpheliler ile ilgili ise mala zarar vermek suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi. Şüphelilerin ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılacakları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum