Tezgâh kurşunu ilk habervaktim deşifre etti

Tezgâh kurşunu ilk habervaktim deşifre etti
Dün Fatih Camisinin avlusunda CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na kurşunlu provokasyon akıllara FETÖ tetikçisi Adem Yavuz Arslan’a gönderildiği iddia edilen düzmece kurşunları getirdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na cami avlusundaki kurşunlu provokasyon akıllara 2011 yılında Bugün Gazetesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan'a, daha sonra Paralel Yapı’nın tezgahı olduğu ortaya çıkan kurşunları getirdi.

FETÖ tetikçisi Adem Yavuz Arslan, adına ofisine gönderilen bir kargoda kalem kutusu içinde beyaz bere ile 3 Kaleşnikof mermisi çıktığını iddia etmişti.

Olayın ardından Cumhurbaşkanından, Meclis Başkanı’na, Başbakanından bütün bakanlarına, milletvekillerine kadar Adem Yavuz Arslan’a geçmiş olsun mesajları yağdırmış, muhafazakar medyada çarşaf çarşaf haberler yayınlanmıştı.

TEZGAHI İLK HABERVAKTİM DEŞİFRE ETMİŞTİ 

Daha sonra tamamen Paralel Yapı’nın sinsi bir tezgahı olduğu ortaya çıkan olayın aslını ilk kez habervaktim.com ortaya koymuştu. Olayın tamamen düzmece bir tezgah olduğunu ortaya koyan habervaktim Paralel Yapı’nın tetikçilerinin hedefi haline gelmiş pek çok muhafazakar yazar Adem Yavuz Arslan’dan yana tavır takınmıştı. Habervaktim’in gerçekleri ortaya çıkarmasına sinirlenen Adem Yavuz Arslan, köşesinden hakaret ve tehditler savurmuştu.

Habervaktim.com   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.