Dursun Özbek'ten Sneijder'e ceza sinyali

Dursun Özbek'ten Sneijder'e ceza sinyali
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim aleyhinde konuşan Wesley Sneijder'e ceza verilebileceği sinyalini verdi.

Sarı-kırmızılı kulübün dün gerçekleşen divan kurulu toplantısında konuşan Dursun Özbek, Hollandalı yıldız Sneijder'e ceza verilebileceğini ima etti.

Toplantıda üyelerden Taner Aşkın'ın, "Sneijder radikal karar alacak yönetici yok diyor. Bu terbiyesizliktir" sözleri üzerine Özbek, "Sneijder sözlerinin çarpıtıldığını söyledi. İster çarpıtılsın ister çarpıtılmasın... Ne söylediğini kimse bilmiyor. Söz konusu Galatasaray ise 111 yıllık tarihin gereği neyse yapılır" dedi.

Sneijder, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında şu ifadeleri kullanmıştı:

"RADİKAL KARAR ALACAK YÖNETİCİ TİPİ YOK"

"Yönetimde aslında vizyonlu insanlar var. Başkanımız gerçekten çok fedakârlıklar yaptı, yapmaya da devam ediyor. Ama işte o kulübü tam anlamıyla harekete geçirecek, uçuracak hamleleri bir türlü gerçekleştiremiyorlar. Hamle yapacak radikal kararlar alacak yönetici tipi yok. Çoğu yönetici zaten başka şeyler peşinde. Kendi reklamlarını yapıyorlar. Egoları tavan yapmış yöneticilerle Galatasaray bir yere gidemez..."

"İŞBECER ŞOV YAPIYORDU PEKİ ŞİMDİ NEREDE"

"Mesela Fatih İşbecer... Şimdi kendisi nerede. Çok merak ediyorum. Bir ara hep o vardı, hep ön plandaydı.

Denizli’nin gelmesini o istedi. Denizli geldi o şov yapmaya devam etti ama Denizli gittikten sonra Fatih bey ortalarda yok. Nerede ben çok merak ediyorum. Neden ortaya çıkıp konuşmuyor. Neden çözüm üretmeye çalışmıyor. Taraftar da bunu çok merak ediyordur..."

"PERSONELİN PARASINI BİZ VERİYORUZ"

"Alacaklarımız konusunda dışarıya hiç sorun yaşatmamaya çalıştık. Yönetim gecikmeler konusunda en iyisini yapmaya çalıştı ama bu şekilde tabii ki bazen sıkıntılar oldu... Bakınız, parayı zaman zaman geç almamız biz futbolcular için çok da önemli değil. Ama Galatasaray kulübünün çok personeli var. Onlar için gerçekten çok uğraştık. Çünkü en çok onlar hak ediyor. Biz çok para kazanıyoruz ama onlar bu şartlarda ailelerine destek olmak zorunda. Ben bu konuları konuşmayı sevmem ama arkadaşlarımızla birlikte onların sıkıntılarını biz gidermeyi çalıştık. Bu bizim görevimiz..." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.