Quaresma, Nani'yi solladı!

Quaresma, Nani'yi solladı!
Ricardo Quaresma, EURO 2016 öncesi Portekiz Milli Takımı'nda çıktığı hazırlık maçlarında gösterdiği performansla Fenerbahçeli Nani'yi gölgede bıraktı.

Ricardo Quaresma'nın milli formayla Estonya karşısında sergilediği performans, Fenerbahçeli Luis Nani'nin geride kalmasına sebep olabilir.
 
Beşiktaş'ta iyi bir sezonu geçirdikten sonra şampiyonluk kupasını da kaldıran Ricardo Quaresma, iyi performansına milli takımda da devam ediyor. EURO 2016'da İzlanda, Avusturya ve Macaristan ile aynı grupta yer alan Portekiz'in son hazırlık maçında en çok öne çıkan isim oldu.
 
Attığı iki golün yanı sıra iki de asist yaparak Estonya karşısındaki galibiyetin yıldızı olan Quaresma, ülkesinde bir anda en çok konuşulan isim oldu. Real Madridli yıldız Cristiano Ronaldo'nun bile önüne geçen Q17, dev turnuva öncesinde futbolseverleri heyecanlandırdı.
 
Santos'un seçimi Quaresma
 
32 yaşındaki futbolcunun performansı, turnuva öncesinde teknik direktör Fernando Santos'u da zor durumda bıraktı. Nani-Quaresma ikilisinden bir tanesini ilk 11'de oynatması beklenen deneyimli teknik adamın, daha formda olan Quaresma'ya ilk 11'de forma vererek, Nani'yi yedek bekletme seçeneğinin daha çok öne çıktığı yorumlarına Portekiz'de sıklıkla yer verilmesi dikkat çekti.
 
Nani: Ben hiç şaşırmadım
 
Fenerbahçeli Nani de arkadaşının performansını değerlendirdi ve kendisini övdü. Kendisine Quaresma ile aralarındaki forma savaşı sorulan oyuncu, "Amacımız kupaya ulaşmak buna odaklanmalıyız. Quaresma müthiş bir futbolcu. Zaten bu sezonki performansı da ortada ve gayet iyi. Estonya maçında da harika işler yaptı. Açıkçası ben hiç şaşırmadım" dedi.
 
Portekiz onu konuştu
 
Portekiz basınında geniş yer kaplayan Quaresma için bir çok pozitif yorum yapıldı. Cristiano Ronaldo'dan daha çok konuşulan oyuncunun performansı sevinçle karşılandı:
 
Publico: Quaresma şüpheliydi ama artık değil
 
Cristiano Ronaldo iki gol attı ama gecenin yıldızı Beşiktaşlı futbolcuydu. Quaresma turnuvaya hiç olmadığı kadar hazır. olduğunu gösterdi.
 
Move: Quaresma bulaşıkları bıraktı
 
Ricardo Quaresma Estonya karşısında futbol gösterisi sergiledi, herkes şapka çıkardı.
 
TSF: Quaresma büyüsü 
 
Ricardo Quaresma maçı söküp getiren isimdi.
 
ABOLA: Evet yapabiliriz
 
Quaresma ve Ronaldo altın ikilisi Avrupa rüyası görmemize neden oluyor.
 
(Skorer)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.