FETÖ GYY’si Ayhan devleti terörist ilan etti

FETÖ GYY’si Ayhan devleti terörist ilan etti
FETÖ’nün kayyum atanan gazetelerinin yerine çıkarttığı Yeni Hayat’ın küfürbaz GYY’si Veysel Ayhan, Paralel Yapı’ya gerçekleştirilen operasyonları “Devlet terörü” olarak nitelendirdi.

Geçtiğimiz hafta AK Partili seçmene, “fare, geri zekalı” İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya da “Esfele Safilin” diye hakaretler yağdıran Fetöcü yazar, bugünkü yazısında ise Paralel Yapı’ya gerçekleştirilen operasyonlar için “Devlet terörü” nitelendirmesini yaptı. Pensilvanya’ya kaçıp Paralel Yapı mensuplarını yüz üstü bırakan Gülen’i, Said Nursi ile mukayese eden Ayhan “Hocaefendi işin ardında ölüm bile olsa münafıklara papuç bırakmamayı öğütler” diye yazdı.

FETÖ tetikçisi Ayhan’ın yazısının ilgili kısmı şöyle:

“Tarih aynıyla değil, misli ile tekerrür eder.” derler. O günlerin İçişleri Bakanları Şükrü Kaya, Namık Gedik gider bugünün Efkan Ala’sı, Bekir Bozdağ’ı gelir. O günün valileri gider bugünün tetikçi vali ve emniyet müdürleri gelir.

Zulmün fail ve tetikçileri esfel-i safiline yol alırken, o gün sadakatle hizmet eden Risale-i Nur talebeleri başları dik, birer yiğit olarak Hakka yürüdü. Bugünün mazlumeleri ve mazlumlarının yaptığı ise birer kahraman olarak iştiyakla ve iftiharla onların peşinden gitmekten ibaret.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum