Payet neden ağladı?

Payet neden ağladı?
Fransa adına 2. golü atarak Romanya karşısında galibiyeti getiren oyuncu olan Dimitri Payet, maçtan sonra çok önemli açıklamalarda bulundu.

EURO 2016 açılış karşılaşmasında Romanya'yı 2-1 yenen ev sahibi Fransa'ya son dakikada galibiyeti getiren Dimitri Payet, maç sonun açıklamalarda bulundu.
 
Karşılaşmanın 89. dakikasında attığı harika golle Fransa'yı 2-1 öne geçiren Payet, "Çok gururluyum. Romanya takımı bize çok zorladı. Ancak, biz maçı kazanacak golü bulmayı başardık. Çok duygusal bir maç sonu oldu. Çok fazla pozisyon bulduk ama bir türlü gol atamadık. Bu gol bize 3 puanı getirdi. Bu çok önemliydi. Golü atınca benim için çok duygusal bir durum oluştu. Bugünkü galibiyetimiz çok çalışmanın, adanmışlığın bir sonucudur" dedi.
 
Kendilerine yapılan eleştirilerin acımasız olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, "Bazıları, takım arkadaşlarımı çok fazla eleştirdiler. Bu insanlar, benim Fransa formasıyla oynamamı bile düşünmüyorlardı. Fakat, ben buradayım ve çok mutluyum. Kendimi ispat etmek ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Son 2 sezonda çok olgun oynuyorum" ifadelerini kullandı.

Payet son olarak şu ifadeleri kullandı; "Bu 3 puan çok önemliydi ama sakinleşip tekrar sıkı çalışmaya devam edeceğiz. Bu tür sonuçlar, Fransa ailesi için tekrar birleşme imkanı sağlayacaktır. Galibiyetler bize kuvvet verecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.