İstanbul Valiliği kapanacak yollar hakkında açıklama yaptı

İstanbul Valiliği kapanacak yollar hakkında açıklama yaptı
İstanbul'da devam eden yol çalışmaları hakkında açıklama yapan İstanbul Valiliği yol yapım çalışmalarının 10 Ağustos 2016 tarhine kadar süreceğini duyurdu.

İstanbul Valiliği'nde yapılan  açıklamaya göre; "Edirne Kapıkule-Mahmutbey (O3) Arasında Yer Alan Otoyollar ve Bağlantı Yolları Üzerinde Bulunan Köprü ve Viyadüklerde Yaya Korkuluklarının Yenilenmesi Yapım İşi Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü'nün denetimi altında devam etmektedir." denildi.

KORKULUKLA YENİLENECEK
 
"Söz konusu işin bünyesinde Mahmutbey Batı Kavşağı (K19) (K.K.No. O3/22) (Km: 238+003) ile Çobançeşme Kavşağı (K195) (K.K.No. O3/22-6) (Km:9+789) arasında yer alan köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları yapılacaktır.
 
Çalışmalar sırasında O3 Bağlantı Yolunun (Basın Ekspres Yolu) Kuzey taşıma yönü (Çobançeşme Kavşağı - Mahmutbey Gişeler yönü) ile Güney taşıma yönü (Mahmutbey Gişeler - Çobançeşme Kavşağı yönü) arasındaki köprü, viyadük ve üstgeçitlerde yaya korkuluğu yenileme çalışmaları yapılacaktır.
 
Çalışılan kesimlerde emniyet şeridi ile gerektiğinde sağ şeritler trafiğe kapatılacaktır. Çalışmalara 10.06.2016 Cuma günü başlanacak olup 10.08.2016 Çarşamba günü tamamlanacaktır. Çalışmalar haftanın her günü trafik yoğunluğunun az olduğu saatlerde yapılacaktır.
 
Söz konusu çalışmalar süresince sınav günleri, bayram günleri gibi özel günler göz önünde bulundurularak, trafik düzenlemeleri buna göre yapılacaktır.
 
Söz konusu çalışmalar esnasında gerekli olan tüm emniyet tedbirleri alınacak ve trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.