İspanya'da büyük skandal!

İspanya'da büyük skandal!
İspanya Milli Takımı'nda ortaya çıkan seks skandalı sonrası yıldız oyuncu David de Gea kadro dışı bırakılarak ülkesine gönderildi.

İspanya milli takımı forması giyen David de Gea ve Iker Muniain’in isimleri ülkede devam eden cinsel istismar soruşturmasına karıştı. Bu gelişmenin ardından David De Gea milli kadrodan çıkarıldı, ülkesine gönderildi.

EURO 2016'da Türkiye ile aynı grupta bulunan İspanya, turnuva öncesi deprem etkisi yaratan gelişmeyle sarsıldı. Ülkenin önde gelen birçok oyuncusunun, reşit olmayan kızlarla ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

El Diario'nun özel haberiyle ortaya çıkardığı olaya göre, soruşturma çerçevesinde ifade veren bir gizli tanık, kaleci David de Gea ve Iker Muniain'in isimlerini zikretti. İkilinin Madrid'de bir otelde katıldakları partiyle bu küçük yaşlı kızların olduğu partiye katıldıkları ifade edildi.

Real Madridli Isco'nun ismi geçen bir başka futbolcu olduğu, Bayern Münih'te forma giyen Javi Martinez'in de bulunduğu belirtildi. Tüm bu isimlerin bir network ağına sahip olan porno sitelerinin soruşturması kapsamında ifşa oldukları belirtildi.

David de Gea gelişmelerin ardından İspanya'nın EURO 2016 kadrosundan çıkarıldı.

İSPANYA'YI SALLAYAN BELGEYİ MARCA GAZETESİ YAYINLADI

belge1-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.