Muhalif basının ağzı kulaklarında

Muhalif basının ağzı kulaklarında
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın efsane boksör Muhammed Ali'nin cenaze töreninde konuşma yapma ve Kur'an okuma talepleri geri çevrilince ABD'den erken döndüğü haberleri, muhalif basını çok mutlu etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın efsane boksör Muhammed Ali'nin cenaze töreninde konuşma yapma ve Kur'an okuma talepleri geri çevrilince ABD'den erken döndüğü haberleri, muhalif basını çok mutlu etti.

Cumhuriyet, Sözcü, Birgün ile paralel gazetesi Meydan "Erdoğan'ın şov girişimine izin verilmedi" başlıkları altında, sevinçlerini ortaya koydu. 

CUMHURİYET

Cumhuriyet gazetesi "Şova izin vermediler" başlığını atıp, şöyle yazdı: "Erdoğan, Muhammed Ali'nin cenaze töreninde her öne çıkma girişimi engellenince ABD'den erken döndü."

Cumhuriyet'in haberinde, Erdoğan'ın geri çevrilen talepleri de şöyle ifade edildi: "Cumhurbaşkanı Erdoğan, efsane boksör Muhammed Ali'nin cenaze töreninde yapmak istediği hiçbir şeye fırsat bulamadı. İlk olarak cenaze töreninde yapmak istediği konuşmaya izin alamayan Erdoğan, buna rağmen katıldığı törende de peş peş şoklar yaşadı. Erdoğan'ın Ali'nin tabutu önünde dua okuma isteği geri çevrildi. Kabe örtüsünün bir parçasını tabutun üzerine koyma girişimi de engellendi. Töreni sıradan bir katılımcı olarak izlemek zorunda kalan Erdoğan, ikinci günü beklemeden ABD'den ayrıldı."

1-266.jpg

SÖZCÜ

Sözcü, "ABD'de şov yapamayınca bozuldu", "KÜSTÜÜÜÜM KÜSTÜM!" başlıkları altında "Muhammed Ali'yi gömmeden döndü" ifadelerini kullandı.

2-264.jpg

BİRGÜN

Birgün de sevincini "Boynu bükük döndü" başlığıyla ortaya koydu: "Efsane boksör Muhammed Ali'nin cenaze töreni için ABD'ye giden Erdoğan, yapmayı planladığı şova izin verilmeyince ziyaretini yarıda kesti."

3-169.jpg

MEYDAN

Paralel gazetesi Meydan da olayı manşetine çekti. "NAKAVT GEZİ" manşetini atan Meydan "Konuşturmadılar, Kuran okutmadılar, Örtüyü bıraktırmadılar" ara başlıklarını attı.

4-120.jpg

Posta da "Erdoğan sinirlendi Türkiye'ye döndü" başlığını attı.

5-081.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum