Başkan Hoşcan'dan duygusal konuşma!

Başkan Hoşcan'dan duygusal konuşma!
Eskişehirspor’da ertelenen seçimli genel kurul bugün yapılacakken, seçim öncesi düzenlenen Olağan Mali Kongre’de Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ve Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna konuşma yaptı.

Porsuk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Olağan Mali Kongre’de konuşan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, oldukça duygusal bir konuşma yaptı.

Eskişehirspor’un Süper Lig’den düşmesi üzerine hedef tahtasına oturtulan Başkan Hoşcan, daha önceden yaptığı açıklamada başkan adayı olmayacağını da açıklamıştı. Başkan Hoşcan, "Öncelikle Rabbim hiçbir başkanı benim yerimde bulundurmasın. Yapılan eleştirilerin çok doğal olduğuna yürekten katılıyorum. Şahsım ve yönetim kurulum adına çok üzgün olduğumuzu belirtmek istiyorum. Eleştirileri çok daha anlamlı buluyorum. Eskişehirspor için neler yaptığımızı da anlatmaya kalksam, sportif başarı olmadığı için bunun bir anlamı yok. Her zaman söylüyorum, bu kulübün en büyük sıkıntısı ekonomi. Çünkü bugün sağ olsun Ekrem Başkan heyecanlı bir şekilde duygularını açıkladı. İnandığım tek bir şey, kim ne derse desin, biz bu kulübe demokrasiyi getirmişiz. Yaşadığımız sıkıntıları da ben ve yakın çevremdeki arkadaşlarım biliyor. Beni sevmeyebilirsiniz, benim yaptıklarımı beğenmeyebilirsiniz ama inanın özellikle geçen mayıs ayında yapılan kongreden bu yana yaşananlardan hep ortada. Ancak demin söylediğim gibi sportif başarı olmadığı sürece bunları anlatmanın hiçbir anlamı yok" dedi.

"HAKKIMI HELAL EDİYORUM"

Başkan Hoşcan’ın ardından kürsüye Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna çıktı. Geçmişe sünger çekilmeli diyen Vali Tuna, "Birlik beraberlik olsun, akşam geç saatlere kadar görüşmeler yapıldı. Bu görüşmelerde de bunu tavsiye ettik. 3 yıldır Eskişehir Valilik görevimi sürdürüyorum. Son zamanlarda Eskişehirspor’la daha yakın temasta oldum. Geçmişte ne olduysa oldu, herkese sorumluluk düşüyor. Basın da sorumluluk sahibi olmalı. Bardağın dolu tarafına bakmalıyız. Bu şehrin takımının yönetimine sahip çıkılması gerekiyor. Kusur ararsanız, kusur çok, taraftara kadar. Tamam takım düşmüş olabilir, kol kırılır yen içinde kalır. Vali, belediye, devlet desteği, yeni stadın gelirleri ve yeni gelirlerle takım tekrar çıkabilir. İşin kolayına kaçarsak, eski yönetimi suçlarız. Artık her şey şeffaf ve denetim altında. Gemiyi son günlerde terk edenler oldu. 1 gün bile beklemeyen oldu, sahada yürüyenler oldu. Gittiği yerlerde de yüzleri gülmeyecektir. 3-4 oyuncuyu kaybetmedik, son gün ödemeler yapıldı. Boffin başta olmak üzere oyuncular gidebilirdi. Hiçbir şey için geç değil, önümüze bakacağız. Geçmişi deşmek fayda getirmez, basına malzeme çıkar ama onların hepsi de üzüntülü. Güçlü yönetim, güzel seçim, el birliği ile görüntü verilsin. Kırgınlıklar ve küskünlükler bırakılsın. Hakkımı helal ediyorum" şeklinde konuştu.

Olağan Mali Kongre konuşmaların ardından tamamlanırken, olağanüstü seçimli kongre öğleden sonra gerçekleştirilerek Eskişehirspor’un yeni başkanı belirlenmeye çalışılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.