Bombacı hain PKK'lı parçalara ayrıldı

Bombacı hain PKK'lı parçalara ayrıldı
TSK'dan yapılan açıklamada terör örgütüne karşı gerçekleştirilen operasyonlar hakkında bilgi verildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre,  dün, Siirt, Van,Hakkari kırsalı ile Irak'ın kuzeyindeki terörist gruplara  yönelik hava harekatıdüzenlendi.

SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ TERÖRİSTLERE HAVA HAREKATI

Siirt Eruh, Van Tendürek Dağı, Hakkari Şemdinli ve  Yüksekova kırsalında güvenlik kuvvetlerine saldırı hazırlığındaki terörist  gruplar ile Irak'ın kuzeyindeki Gara, Sinat-Haftanin ve Hakurk'da, bölücü terör  örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzi, sığınak,  barınak ve mağaralar hava harekatıyla imha edildi.

TERÖRİST PARÇALARA AYRILDI

Ayrıca, Şırnak'ta, bomba yüklü bir araç yol emniyet ve kontrol  noktasında patlatılarak yapılan saldırıda, araç içerisindeki bir bölücü terör  örgütü mensubu terörist öldü. Olayla ilgili üç şüpheli gözaltına alındı.

ANINDA KARŞILIK VERİLDİ

Siirt Eruh, Şırnak Uludere, Tunceli Ovacık ve Irak kuzeyindeki bölücü  terör örgütü mensubu teröristlerce, güvenlik güçlerine yapılan taciz ateşlerine  de anında karşılık verildi. Hakkari Çukurca'da, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce  karayoluna yerleştirildiği tespit edilen bir el yapımı patlayıcı imha edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum