Atalay Filiz'i yakalatan şoför konuştu

Atalay Filiz'i yakalatan şoför konuştu
Türkiye'nin her yerinde aranan ve 3 kişinin katil zanlısı olan seri katil Atalay Filiz'i yakalatan dolmuş şoförü 41 yaşındaki Kenan Aka konuştu.

Seri katil Atalay Filiz'in üç gün önce bir kez daha dolmuşuna bindiğini anlatan Aka,  "Dereköy yolunda polis ekip aracını gördüm. Onlara selektör yaktım. Polis, peşimize düştü sonra dolmuşu durdurdu. Polisin geldiğini görünce ayağa kalktı, inmek istedi ancak kapı kapalı olduğu için inemedi" dedi.

Seri katil zanlısının yakalanmasını sağlayan, dolmuş şoförü 41 yaşındaki Kenan Aka, Menderes'in eskiden köy olan Bulgurca Mahallesi'nde yaşıyor. Kamyon şoförü olan Aka, üç aydır dolmuş şoförlüğü yapıyor. Aka, seri katil Atalay Filiz'in üç gün önce bir kez daha dolmuşuna bindiğini belirterek, şunları söyledi:

HİÇ PANİKLEMEDİM, KORKMADIM

"Üç gün önce de dolmuşa yanlışlıkla bindi. Dolmuşu Gümüldür'e gidiyor sandı. Develi Köyü'ne dönünce 'Ben burada ineceğim' dedi ve indi. Kendisini o zaman da tanıdım, ancak dolmuşta yanımda oturduğu içinhaber veremedim. O iner inmez jandarmaya ihbar ettim, yakalanamadı. Bugün de Menderes Barbaros Mahallesi'nde dolmuşu durdurdu. Araca bindiğinde perişan haldeydi. Terliydi, günlerdir yıkanmadığı belliydi. Elindeki poşette birkaç tane pet su vardı. Sakalları uzamıştı. 'Bu araç nereye gidiyor' diye sordu. 'Bulgurca'dan İzmir'e gidiyor' dedim. 'Kaç lira' dedi. 'İki lira' dedim, 'Param yok' dedi, 'Olsun geç' dedim. Dolmuşta iki kadın yolcu da vardı. Biner binmez pencere kenarına oturdu ve perdeyi kapattı. Dereköy yolunda polis ekip aracını gördüm. Onlara selektör yaktım. Polis, peşimize düştü sonra dolmuşu durdurdu. Polisin geldiğini görünce ayağa kalktı, inmek istedi ancak kapı kapalı olduğu için inemedi. Polis, ondan kimlik istedi, adının 'Ömer' olarak yazılı olduğu kimliği verdi. Polis hemen koluna kelepçeyi taktı ve götürdü. Ben hiç paniklemedim, korkmadım. Seri katili televizyon haberlerinden tanıyorum, her gün düzenli haber bültenlerini izlerim."

AJANSLAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum