Devlet Bahçeli'den 'Kurultay' açıklaması

Devlet Bahçeli'den 'Kurultay' açıklaması
Devlet Bahçeli, partisinin il başkanlığınca düzenlenen iftar programında konuştu. Bahçeli '19 Haziran'da katılamayacağız' şeklinde konuştu.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin il başkanlığınca düzenlenen iftar programında konuştu. MHP'nin kurultay sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi 19 Haziran'a katılmayacaktır" ifadesini kullandı.

Devlet Bahçeli'nin konuya ilişkin açıklamaları şu şekilde;

19 Haziran dayatması kaos seviciliktir, yanan ateşe benzin dökmektir veMilliyetçi Hareket Partisi 19 Haziran'a katılmayacaktır. Kaldı ki 19 Haziran'daki kurultaya ben ve arkadaşlarım katılmayacağımıza göre bahsi geçen korsan kurultay nasıl yapılacaktır, yapılırsa geçersiz ve kanunsuz olmayacak mıdır? Milliyetçi Hareket Partisi’ni sonuçsuz kör dövüşüne mahkûm etmeye kimin ne hakkı vardır? Bayramın hemen ertesinde, yani 10 Temmuz’da, 6’ncı Olağanüstü Büyük Kurultayımızı Ankara’da dava ve kardeşlik ruhuyla yapmaya her birinizi, her dava arkadaşımı davet ediyorum. Sizleri korsana değil, ülkücü karar ve iradenin şölenine bekliyorum."

Bahçeli, karşılarında ciddi bir oyun oynandığını vurgulayarak, bu itibarla, 10 Temmuz’da bu oyunu bozacaklarını savundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum