Astropay Nedir?

Astropay Nedir?
Sanal ödemeleri yaparken kişisel bilgi vermeyi gerektirmeden sadece satın alınan 16 haneli PİN kodu ile alışverişin tamamlanmasını sağlayan Astropay kart, Türkiye ve dünyanın birçok yerinde kullanılan ödeme kartlarından biridir.

Sanal ödemeleri yaparken kişisel bilgi vermeyi gerektirmeden sadece satın alınan 16 haneli PİN kodu ile alışverişin tamamlanmasını sağlayan Astropay kart, Türkiye ve dünyanın birçok yerinde kullanılan ödeme kartlarından biridir.

10$, 15$, 20$, 25$, 50$, 100$, 250$, 500$ kart seçenekleri ile kullanıcının ihtiyacını karşılayan Astropay kart, ödeme yaparken güvende kalmanın ayrıcalıklarını kullanıcılarına sunmaktadır. Ödeme yapmak, alışverişi güvenli hale getirmek için kişisel bilgilere ihtiyaç duymadan sadece satın aldığınız PİN kodu ile alışverişi tamamlamaya kolaylık getiren kart, EPAY A.Ş tarafından sunulmakta olup, satın alma esnasında gerekli tüm tedbirler alınmaktadır. Astropay kart satın almanın kolaylığı ve güvenliği için siteyi incelemeniz yeterli olacaktır.

Astropay nasıl alınır?

http://www.ukash.web.tr/astropay/ web sitesine giriş yaptıktan sonra kart fiyatları bölümünden size gerektiği kadar kart seçeneğini seçerek “sipariş ver” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Astropay nasıl kullanılır?

Satın alınan PİN kodunu, alışveriş yapılacak sitede ödeme bölümüne gelerek “ödeme yöntemleri” bölümünden “elektronik kart ile ödeme” seçeneğini işaretledikten sonra karşınıza çıkacak pencereden ilgili yerlere satın aldığınız 16 haneli PİN kodunu girmeniz yeterli olacaktır.

Astropay nerelerde geçer?

Türkiye ve dünyanın birçok yerinde, en popüler alışveriş sitelerinde geçerli olan astropay kart, aynı zamanda ödemeleri yaparken de kullanılabilen bir elektronik ödeme kartıdır. Düşük komisyonlar karşılığında kart bozum işlemlerinde destek veren ukash.web.tr web sitesinden yararlanarak astropay kodunu nakit paraya çevirebilirsiniz.

Astropay kartın avantajları nelerdir?

Elektronik ödeme kartları hakkında en çok sorulan sorulardan biri de ne gibi avantajlarının olduğu ile ilgilidir. Astropay kart, güvenli bir şekilde ödeme yapmak isteyenler için üretilen, bozum işlemlerinde düşük komisyonlar karşılığında hizmet sunan, alışveriş veya astropay bozum işlemleri esnasında herhangi bir kişisel bilgiye ihtiyaç duymadan hizmet sunan bir karttır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.