Böyle maç görülmedi

Böyle maç görülmedi
Bilecik’in ev sahipliğini yaptığı U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarının üçüncü günü geride kalırken, 3 takım finale çıkabilmek için kendi aralarında penaltı atışları yaptılar.

Bilecik Edebali Stadı’nda saat 16.30’da başlayan U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarının üçüncü günü ilk müsabakasında A grubunda yer alan Bursa temsilcisi Arabayatağı Spor ile İstanbul Genç Yıldızlar Spor karşı karşıya geldi.

30’ar dakikalık iki devre şeklinde oynana müsabakaya iyi başlayan İstanbul Genç Yıldızlar Spor, maçın 1’inci dakikasında 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası ataklarını sıklaştıran İstanbul Genç Yıldızlar Spor, maçın 15’inci dakikasında durumu 2-0 yaptı. Bu gol sonrası nadir gelişen Arabayatağı Spor maçın 22’inci dakikasında durumu 2-1’e getirdi. Maçın 28’inci dakikasında İstanbul Genç Yıldızlar Spor bulduğu bir kontratak sonrası durumu 3-1’e getirirken, bu skor ilk yarının sonucu oldu.

İKİNCİ YARI ARABAYATAĞI SPOR FIRTINASI ESTİ

Maçın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Bursa temsilcisi Arabayatağı Spor, maçın 35’inci dakikasında durumu 3-2’e getirdi. Bu gol sonrası umutlanan Arabayatağı Spor maçın 40’ıncı dakikasında durumu 3-3’e getirdi. Bu gol sonrası oyundan düşen İstanbul Genç Yıldızlar Spor, atak yapmakta zorlandı. Maçın 55’inci dakikasında Arabayatağı Spor bulduğu gole durumu 4-3’e getirdi. Maç bu skorla bitecek derken İstanbul Genç Yıldızlar Spor maçın uzatma dakikalarında bulduğu gole durumu 4-4’e getirdi. Maç bu skorla biterken, gruptaki ilk maç İstanbul Genç Yıldızspor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı 1-1, ikinci maç ise; Arabayatağı Spor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor 0-0’lık skorla sonuçlanmıştı. 

A GRUBUNDA TÜM MAÇLAR BERABERE BİTERKEN, 3 TAKIM KENDİ ARALARINDA FİNAL İÇİN PENALTI ATTI

A grubunda oynanan bütün maçların berabere sonuçlanması üzerine grupta yer alan 3 takım kendi aralarında penaltı atışlarına gitti. Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ve takım temsilcileri bir araya gelirken, kura ile belirlediği sıralama sonrası ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Bursa temsilcisi Arabayatağı Spor karşı karşıya geldi. Penaltı atışlarında 4-2’lük skor üstünlük elde eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Genç Yıldızspor rakibi oldu. Atılan penaltılarda Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 5-4’lük bir skorla yenen İstanbul Genç Yıldızspor yarın oynanacak finale yükseldi.

B GRUBUNDA DA İŞLER KARIŞIK

Aynı statta saat 18:30 itibariyle başlayan B grubunda mücadelesinde Eskişehir Spor ile İstanbul Güngören Spor arasında oynanıyor. Bu maçı Eskişehir Spor kazanırsa direk finale yükselecek, eğer İstanbul Güngören Spor kazanırsa, grupta yer alan diğer takım Bursa İnegölspor, üçlü penaltı atışlarına çıkacak.

Öte yandan maçı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Bölgesel Amatör Lig (BAL) Bilecik Denetçisi İsmail Özdil, kulüp başkanları ve yöneticiler de izledi. İlk maçın orta hakemi olan Onur Kemal Sağaslan'a maçı seyreden taraftarla Bursa temsilcisi Arabayatağı Spor teknik heyeti tepkiler gösterdiler. Bu tepkiler sonrası Arabayatağı Spor antrenörü tribüne gönderen Onur Kemal Sağaslan'a tepkiler daha fazla oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.