Taraf’ın paçası tutuştu

Taraf’ın paçası tutuştu
Yöneticileri hakkında TSK’ya kumpas kurmaktan iddianame hazırlanan FETÖ tetikçisi Taraf’ta panik havası başladı. Paralel Yapı’nın operasyon gazetesi haline dönüşen Taraf, bugün başka gazeteleri de hedef alarak eski manşetlerini hatırlattı.

İş adamı Ethem Sancak’a ait Es Medya gazetelerinde dün çıkan “Taraf Balyoz haberleri karşılığında yüklü para aldı” haberlerine cevap yetiştiren Taraf bugün sürmanşetten Akşam, Star ve Güneş gazetelerine eski haberlerini hatırlatarak “Siz bu manşetleri kaç paraya attınız?” diye sordu.

TSK’ya Balyoz kumpası kurulduğu dönemde gazetede yöneticilik yapan Ahmet Altan, Yasemin Çongar, Yıldıray Oğur, Tuncay Opçin ve Mehmet Baransu hakkında iddianame düzenlenip 75 yıla kadar hapis istenmesi Taraf yöneticilerini paniklettiği ve suçlarına ortak aramaya giriştikleri değerlendiriliyor.

1-268.jpg

Öte yandan hazırlanacak olan ek iddianamenin Taraf gazetesinin patronaj kısmını da kapsayacağı kaydediliyor. Önümüzdeki günlerde kavganın daha da kızışacağı ve Taraf’ın hükümete yakın bütün gazeteleri suçuna ortak etmek için gayret edeceği belirtiliyor.

Habervaktim.com      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum