Bahçeli,"Dünyayı başlarına yıkarız"

Bahçeli,"Dünyayı başlarına yıkarız"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin konuları değerlendirerek,"AKP, PKK ile masaya oturmak için gerekçe aramaktadır. AKP ile PKK'yı kuytu köşede görüşürken yakalarsak dünyayı başlarına yıkarız"dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin konuları değerlendirdiği konuşmasında AK Parti ile PKK'nın görüşmesi durumunda,"AKP ile PKK'yı kuytu köşede görüşürken yakalarsak dünyayı başlarına yıkarız"dedi.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

Türkiye'de ekonomik daralma hali hayatın etki ve sonuçlarını göstermektedir. Türkiye'de sürekli artan bir gelir dağılımı adaletsizliği vardır. Veren el alan elden üstündür diyen iktidar zihniyeti asgari ücretliye, emekliye, işçiye yağmurlu hava su vermediğine göre bu aziz milletin kaynakları kimlerin eline gitmiştir? 

HAZİNEMİZ SANKİ DOLUP TAŞMIŞTIR

İnsani yardımlarda Türkiye'nin ilk sırada yer aldığını pişkince ifade etmektedirler. Hazinemiz sanki dolup taşmıştır da, 5,2 milyar doları başka ülke ve toplumlara yardım olarak vermek kalmıştır. Hallerine yanmazlar, Hasan dağına oduna giderler... Hükümetin durumu aynen budur. Sayın Erdoğan ve hükümet ülkemizdeki Suriyelilere 10 milyar dolar harcandığı açıklanmaktadır. Başkalarına alicenap olan 17-25 Aralık kafası milletimize gelince sinekten yağ çıkarmaktadır.

"VATANDAŞLARIMIZIN GELİR SEVİYESİ DEVAMLI ERİDİ"

Türkiye'nin tasarruf açığı alarm zilleri çalmaktadır. AKP döneminde Türkiye kazancından daha fazla harcamıştır. Hepimiz açısından endişe verici bir tablodur. 2002'de 129 milyar dolan dış borç 403 milyar dolara ulaşarak patlama yaşamıştır. Son 9 yılda vatandaşlarımız reel gelir seviyesi devamlı erimiştir. Ekonomide yırtıklar yama götürmeyecek kadar büyüktür. 

"BÜYÜME EKONOMİDE DEĞİL, AHLAKSIZLIKTADIR"

AKP diyorki ekonomi büyüdü, milletimiz diyor ki ekonomi büyülendi. Büyüyen millet değilse, büyük götürenlerin nerede olduğunu yüreği büyük hangi siyasetçi söyleyecektir? AKP hükümeti cari açığa dayalı tüketimi düşürmek için kısıtlayıcı tedbirler aldı. Bunlar olmamış gibi Kaçak Saray'da danışmanlık yapan birisi, 'çok manalı ve güzel bir olay' diyebilmiştir.  Kim ne derse desin, büyüme ekonomide değil, ahlaksızlıktadır.

"FAİZ ORANLARINI İNDİRİP ÇIKARAN KÜRESEL ÇETELERLE SAVAŞI KAZANMADAN..."

Sayın Cumhurbaşkanı uzaklara bakmasın, başka yerde iz sürmesin. Türkiye'nin dünyadaki işsizlik ve adaletsizliğe nasıl benzediğini görsün. Kendisine pay çıkarsın. Mutlak adalet dünya üzerinde zordur. Mutlak ahlak hepimizin elindedir. Şehit gelince yükselen, Obama konuşunca sallanan bir borsa mantığına, döviz kuruyla, faiz oranlarını indirip çıkaran küresel çetelerle savaşı kazanmadan bu milletin belini doğrultması mümkün değildir. 

"GİZLENMİŞ NEFRETİN ORTAYA ÇIKMASI HER ÜLKEYİ TEDİRGİN EDİYOR"

Şiddet devamlı körüklenmekte, anlaşmazlıklar istikrarının önünü perdelemektedir. Fransa'da yaşananlar bunun en önemli delilidir. EURO 2016'ya ev sahipliği yapan Fransa'nın kavgayla gündeme gelmesi en önemli delildir. Demokratik içerikli tepkiden ziyade gizlenmiş nefretin ortaya çıkması her ülkeyi tedirgin etmektedir.

"HİÇBİR GELİŞMİŞLİK SEVİYESİYLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ"

Şiddet birkaç gün önce bu defa da ABD'de ortaya çıkmıştır. Bir gece kulübünü basan katil, ABD'nin 11 Eylül'den sonra yeniden korkuya kapılmasına neden olmuştur. ABD'nin komşu coğrafyalarda terör örgütünü maşa gibi kullandığını biliyoruz. ABD, Türkiye'nin görünüşte dost ve müttefikidir. ABD'nin terör örgütlerini himaye altına alması hiçbir gelişmişlik seviyesiyle ilişkilendirilemez. Orlando katliamının benzerleri Türkiye'de de olmaktadır. İzmir'de yakalanan seri katil de bu çerçevede yorumlanabilecektir. 

"KADIN POLİSLERİMİZ ŞEREFSİZLERE DERS VERDİLER"

6 Haziran 2016'da Vezneciler'de bomba yüklü araç hainler tarafından patlatıldı. Bu alçak saldırıyı TAK isimli cinayet örgütü işledi. Midyat'ta caniler emniyet müdürlüğüne saldırdılar. Dantelli kefen giymediler. Başlarına eşarpla kapatıp molotof atan fistan giyip kahpelik yapan zenne kılıklı kancıklar karşısında Türk'ün iffet ve namusunu savundular. Kim erkek, kim mert, kim kalleş kim namert dünyaya gösterdiler. Erkek etek giyerse ya korkudan, ya sapıklıktandır. Kadın polislerimiz fitneye meydan okudular. Şerefsizlere ders verdiler, fistanlarını başlarına geçirdiler. Şehitlerimizle övünüyorum.

"TERÖRİSTLER AÇTIKLARI FİTNE ÇUKURUNA ENİNDE SONUNDA GÖMÜLECEKTİR"

Teröristler buldukları her imkanı değerlendirerek ya bomba atmakta ya da kurşun atmaktadırlar. Hainler bilsinler ki Türk milleti bir ölürse bin dirilir. Teröristler açtıkları fitne çukuruna eninde sonunda gömülecektir. PKK doğmamış bebeklerin katilidir. 

"AKP İLE PKK'YI GÖRÜŞÜRKEN YAKALARSAK DÜNYAYI BAŞLARINA YIKARIZ"

AKP, PKK ile masaya oturmak için gerekçe aramaktadır. AKP ile PKK'yı kuytu köşede görüşürken yakalarsak dünyayı başlarına yıkarız. Süreç bitmiş ve gömülmüştür. İhanetin defin işlemi tamamlanmıştır. Sayın Erdoğan, terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söylerken, Başbakan da başka seçeneği olmadığından aynılarını tekrarlamaktadır. Terör örgütü çökertilmeli, paramparça olmalıdır. Bizi bir millet yapan sevinçlerimizi paylaştığımız gibi, bizi üzen olayları da paylaşmalıyız.

"KILIÇDAROĞLU'NA PROTESTO DENSİZLİKTİR"

Bir süredir CHP Genel Başkanı, şehit cenazelerinde protesto edilmektedir. Şehit cenazesine katılan Sayın Kılıçdaroğlu'nun önüne kurşun atılmıştır. Protestolar densizliktir, sıradan kabul edilemez. 

"BİZ NASIL KARDEŞÇE YAŞAYACAĞIZ?"

AKP, bu taşkınlıklara prim vermiştir. Türkiye'de cami avlusunda kavga edilirse, namaz kılmayanlara hayvan denilirse birlikte ve kardeşçe nasıl yaşayacağız? Mermi kovanı atmak planlı, organize ve siyasi bir hamledir. Fitneye çanak tutmak PKK'ya hizmettir. 

"TÜRKİYE'NİN ONURU AYAKLAR ALTINA DÜŞMÜŞTÜR"

Muhammed Ali'ye bir kez daha rahmet diliyorum. Sayın Erdoğan da törende oradaydı. Türkiye'nin onuru ayaklar altına düşmüştür. Bu ABD'nin ayıbıdır. Erdoğan'ın ABD'ye gidişi rahatsız edicidir. Kendi şehidimiz varken, acımız yok sayıp başka ülkedeki cenazeye gitmeyi tasvip etmiyoruz. Başka adreslerde taziye sırasına girmek akıl ve vicdanla izah edilemez. Şehitlerimiz bayrağa sarılı tabutlara konulurken, Diyanet İşleri Başkanı ve damadını alıp ABD'ye gitmesi çok yanlıştır. Erdoğan'ın şehit cenazesinde arayıp bulamadığı nedir? Konuşma yapmak istediniz izin verilmedi, Kabe örtüsüne müsaade edilmedi, Kuran okunmasına onay çıkmadı, hediyelerinizi veremediniz. Kabe'nin örtüsünü bir şehidimizin tabutuna koymamışken, bunu başka bir cenaze için mi uygun buldunuz? 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum