Yüreğimiz yandı: 2 şehit daha!

Yüreğimiz yandı: 2 şehit daha!
Muş’ta hainlerin jandarma karakoluna düzenledikleri saldırıda bir güvenlik görevlisi şehit olurken İstanbul Arnavutköy'de de gasp çetesine yönelik düzenlenen operasyonda bir polis çıkan çatışmada şehit düştü.

Bugün öğle saatlerinde PKK'lı bir grup terörist araçla gelerek Kızılağaç JandarmaKarakolu’na roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada yaralanan geçici köy korucularından durumu ağır olan Salih Erten şehit düştü.  Yaralanan diğer güvenlik görevlileri kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

HAVA DESTEKLİ OPERASYON DÜZENLENDİ

Teröristler ise geldikleri araçla kırsal kesime doğru kaçarken, bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. 

İstanbul Arnavutköy'de hareketli dakikalar yaşanıyor. Mobil polis ekipleriyle gasp çetesi mensubu olduğu belirtilen şüpheliler arasında çatışma çıktı. NTV muhabirinin aktardığı bilgiye göre, Ömerli Mahallesi'ndeki çatışmada bir emniyet müdürü ile bir polis yaralandı. Çatışma sonrası bölgeye destek ekipler ile özel harekat ekipleri sevk edildi. Çatışma sürerken bölge güvenlik çemberine alındı.

ZIRHLI ARAÇLAR DUVARLARI YIKTI

Bir diğer çatışma haberi de İstanbul Arnavutköy'de saat 14.12 itibari ile özel harekat ekipleri ile gasp çetesi üyeleri arasında gerçekleşti.Özel harekatçıların içeri girmesiyle silah sesleri yoğunlaştı. Bölgeye gelen zırhlı araçlar da binaya arkadan çarparak duvarları yıktılar.

POLİSE ATEŞ AÇILDI

Arnavutköy Belediyesi R. Muhtar Ahmet Ensar Parkı yakınlarında denetim yapan polis ekipleri, arandığı belirlenen bir kişiyi gözaltına almak istedi. Polise direnen şüphelinin yer aldığı gruptan ateş açılması üzerine iki polis memuru yaralandı.

1 POLİS ŞEHİT OLDU

Yaralı polisi bir süre alıkoyan şüphelilerle ekipler arasında çatışma çıktı. Çatışmada Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü de ayağından yaralandı. Yaralılar, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan polis memuru şehit oldu.

BARAKADAN DUMAN YÜKSELDİ

Çatışma üzerine bölgeye Özel Harekat ekipleri ve müzakere timleri gönderildi. Olay yerinde 2 saldırgan olduğu belirtildi. Polis ekipler çatışmanın yaşandığı gecekondunun çevresini kuşattı. Zaman zaman silah sesleri geldi.

SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Çembere alınan saldırgan özel harekat polisleri tarafından etkisiz hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.