Zonguldak'ta imam kendini camiye kilitledi

Zonguldak'ta imam kendini camiye kilitledi
Zonguldak'ta imam ve mahalleli arasında çıkan kavgada imam kendini camiye kilitledi. Polis olaya müdahale etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde mahalleli ile imam kavga edince imam kendini camiye kilitledi. Çıkan kavga sonrası kendisini camiye kilitleyen imam, polis ekiplerinin gelmesi sonrası karakola götürüldü.

GENÇLER NE BAKTIN DEYİNCE OLAY BÜYÜDÜ

Olay Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kışla Mahallesi İnallı Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Yukarı Kışla Camii İmamı Yaşar Taşcı, iftar vakti camiye giderken yol kenarında duran otomobilin içerisinde oturan gençlere baktı.

Gençlerin "Niye bakıyorsun?" demesine tepki gösteren imamın damadı Mehmet Yıldız ile Memduh ve Emrah Aytekin arasında ki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

MAHALLELİ İMAMI LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Kavgaya duyan çok sayıda mahalleli sokağa dökülünce cami imamı Yaşar Taşçı ile damadı Mehmet Yıldız olayların daha fazla büyümemesi için kendilerini camiye kilitleyip polise haber verdi.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi mahalle deki vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Camii İmamı Yaşar Taşçı ve damadı Mehmet Yıldız ile kavgaya karıştıkları öne sürülen Memduh, Emrah ve babaları Muharrem Aytekin'i ayrı ayrı polis otosu ile ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Taraflar karakolda birbirlerinden şikayetçi oldu.

Mahalle sakinleri ise Yukarı Kışla Camii imamına tepki göstererek çok sakin olan mahallelerinde böyle bir olayın yaşanmasını istemediklerini söyledi.

Polis olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.