Figen'in eşi teröristlere ev vermiş

Figen'in eşi teröristlere ev vermiş
Figen Yüksekdağ'ın kocası Sedat Şenoğlu adına kayıtlı Eyüp Karadolap Mahallesi Gülistan Sokak'taki dairenin MLKP mensubu örgüt elemanlarına tahsis edildiği öğrenildi.

Fadime Çelebi başta olmak üzere çok sayıda kadın militanın Yüksekdağ ve eşine ait olan daire içerisindeki 2 boş odayı kullandığı öğrenildi. 2 odanın MLKP'ye bağışlandığı ve sürekli örgüt militanlarının değişik günlerde orada barındığı ifade edildi.

O YOKKEN GELİYORLAR
 
MLKP üyesi kadın militanların Eyüp'te bulunan daireye, özellikle Figen Yüksekdağ'ın İstanbul dışında olduğu zamanlarda geldiği belirtildi. Eve gelen terör örgütü MLKP üyesi kadınların, Yüksekdağ'a yakın isimler oldukları ifade edilirken, dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise, evde kalan kadınların pasaportlarını sürekli yanında taşıyor olmaları. Kadınların Yüksekdağ yokken o evde kalmalarının arka planında ise, evin deşifre olmamasının yattığı düşünülüyor. MLKP terör örgütü üyesi Fadime Çelebi aynı zamanda Sosyalist Kadın Meclisi Genel Sözcüsü olarak görev yapıyor. Çelebi'nin Yüksekdağ ve eşinin evinde kaldığı polis tutanaklarına girdi.

YENİŞAFAK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum