Fenerbahçe'den 2 flaş transfer hamlesi!

Fenerbahçe'den 2 flaş transfer hamlesi!
Fenerbahçe'de Caner Erkin ve Gökhan Gönğl'ün ayrılmasından sonra sol ve sağ bek pozisyonlarına takviye yapmak için çalışmalar başladı.

Fenerbahçe'nin Barcelona'dan Montoya ve Real Madrid'den Coentrao ile ilgilendiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezonu hüsranla kapatan Fenerbahçe’de yeni sezon transfer çalışmaları asbaşkan Ali Yıldırım öncülüğünde sürerken, Sarı- Lacivertliler Caner Erkin ve Gökhan Gönül’ün takımdan ayrılması üzerine bek arayışlarını hızlandırdı.
 
Bu doğrultuda rotayı İspanya’ya çeviren Sarı- Lacivertliler’de sağ bek için Barcelona oyuncusu olan ve geçtiğimiz yılı Real Betis’te geçiren Martin Montoya ismi ön plana çıkarken, sol bek için de geçtiğimiz yılı Monaco’da tamamlayan ve Real Madrid oyuncusu olan Fabio Coentrao aday listesinin ilk sırasına yerleşti.
 
Bu iki oyuncu için de kulüpleriyle mutabakat sağlanırken, Sarı- Lacivertliler’in Şampiyonlar Ligi Play- Off eleme turunda seri başı olmaması ve Şampiyonlar Ligi’ne kalınmasının zor gözükmesi sebebiyle oyuncuların ikna edilmesi bir nebze daha zorlaşıyor. Yine de iki oyuncunun transferinde önemli aşama kaydeden Sarı-Lacivertliler hazırlık çalışmalarına başlamadan bu transferleri sonlandırmayı hedefliyor. 
 
SKRTEL’DE BONSERVİS PAZARLIĞI 
 
Öte yandan Sarı-Lacivertliler stoper çalışmaları için de yoğun bir uğraş verirken 2 hatta 3 stoperin takıma katılabileceği bunlardan Liverpoollu Martin Skrtel’in bonservisiyle diğer isimlerin ise kiralama yoluyla transfer edilmesi planlanıyor. Martin Skrtel transferinde büyük aşama kaydeden Sarı-Lacivertliler İngiltere basınında yazan rakamlara göre değil 3 ile 5 milyon Euro arasında bir rakama transferi bitirmeyi hedefliyor.
 
(Habertürk)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.