Paralelciler Diyanet'te de kadrolaşmış: Operasyon düzenlenecek

Paralelciler Diyanet'te de kadrolaşmış: Operasyon düzenlenecek
Diyanet'le ilgili korkunç bir bilgi geldi: Paralel yapı Diyanet'te de kadrolaşmış ve Diyanet'teki varlığını bugün bile sürdürüyor. Paralel yapıyla mücadele kapsamında temizlik operasyonu için sırada Diyanet İşleri Başkanlığı'nın olduğu bildirildi.

Diyanet'le ilgili korkunç bir bilgi geldi: Paralel yapı Diyanet'te de kadrolaşmış ve Diyanet'teki varlığını bugün bile sürdürüyor. Paralel yapıyla mücadele kapsamında temizlik operasyonu için sırada Diyanet İşleri Başkanlığı'nın olduğu bildirildi.

Diyanet'te örgütlü sendika Din Bir Sen'in Genel Gaşkanı Yusuf Özdemir, "Devleti ele geçirmeye çalışan paralel çete yapılanmasının Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde hâlâ varlığını koruduğunu, bunun tamamen temizlenmesi için gerekli adımların atılması gerektiğini yüksek sesle söyledik. Diyanet İşleri Başkanlığı’nda çok ciddi bir paralel yapı operasyonu başlamak üzere" dedi.

AK Parti iktidarına yakın Diyanet Sen ile MHP'ye yakın Türk Diyanet Sen'den farklı bir Diyanet sendikası olan Din Bir Sen'in Genel Başkanı Yusuf Özdemir yaptığı yazılı açıklamada, din görevlilerine hizmeti üye sayısının değil, akli iradesini kullanabilen sendika yönetimlerinin yaptığını savundu.

Özdemir, "Etkili sendika; duruşuyla, söylemiyle, önerileriyle dikkati çeker. Kitlelerin güvenini kazanır. Bunu başarabilen sendikalar etkili sendikadır" diyerek, Din-Bir-sen olarak her zaman din görevlilerinin yanında olduklarını, Diyanet camiasında çalışan tüm görevlilerin sorunlarını yüksek sesle dile getirirken şov yapmadıklarını belirtti.

Yusuf Özdemir "Hiçbir zaman makam ihtirasına kapılmadık. Şahsi arzu ve isteklerimizin peşine düşerek kimseye boyun eğmedik. Şahsiyetimizi ve saygınlığımızı makamdan almadık. Bu itibarla alnımız ak, başımız dik ve sendikamızı korkusuzca ayakta tutuyoruz. Camiamıza hiçbir zaman yalan söylemedik, kandırmadık. Çünkü biz, din görevlisiyiz. Yalan söylemekten ve kardeşlerimizi kandırmaktan hayâ ederiz" diye ekledi.

Din Bir Sen Başkanı Yusuf Özdemir, sorunları, çözüm önerileriyle birlikte sundukları ve yalan söylemedikleri için saygınlık kazandıklarını savunarak, pekçok önerilerinin Diyanet tarafından işleme konulduğunu aktardı.

Aynı şekilde paralel yapı konusunda da uyarılarının olduğunu hatırlatan Din Bir Sen Başkanı, Diyanet'te çok ciddi bir paralel yapı operasyonu başlamak üzere olduğunu kaydetti. Özdemir şunları söyledi:

"Diğer bir konu da paralel yapıdır. Devleti ele geçirmeye çalışan paralel çete yapılanmasının Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde hâlâ varlığını koruduğunu, bunun tamamen temizlenmesi için gerekli adımların atılması gerektiğini yüksek sesle söyledik. Diyanet İşleri Başkanlığı’nda çok ciddi bir paralel yapı operasyonu başlamak üzere. Demek ki Din-Bir-Sen hep doğruları söylemiş. Günü kurtarma adına sendikal söylemlerde bulunmamış. Bütün bunlar Din-Bir-Sen’in etkisini gösteriyor."

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum