Cumhurbaşkanı'ndan Arda Turan'a destek!

Cumhurbaşkanı'ndan Arda Turan'a destek!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya maçında tribünlerin yuhaladığı Arda’ya sahip çıkıp, “Ben bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak buna çok üzüldüğümü açık ve net söylemek isterim” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanat ve spor dünyasının önemli isimleri ile Tarabya'daki Huber Köşkü'nde gerçekleşen iftar programında buluştu. Sanatçı ve sporcuların katıldığı organizasyonda A Milli Futbol Takımı ve Arda Turan ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3-0 kaybettiğimiz İspanya maçında yuhalanan Arda'ya sahip çıktı.

Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi, "Doğrusu ben bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak buna çok üzüldüğümü açık ve net söylemek isterim. Milli takımımız Avrupa Şampiyonası'nda. Farklı yaklaşımlar olabilir, herkesin düşüncesi saygındır. Burada yaşananlara ben bir yerde de talihsizlik diyorum. İlk iki maçta takımız üst üste iki mağlubiyet aldı." Utanmıyor musunuz? "İkinci maçta tribünlerden bugüne kadar göklere çıkardığımız takım kaptanımıza karşı yapılan tezahüratları ben hiçbir şeyle izah edemiyorum. Bugüne kadar, bunca zamandır, bu evladımız, bu kardeşimiz bu milli takımda oynamış, hep takdir etmişiz, hep alkışlamışız. Yani bir anda ne oluyor da 'Dışarı çık' diye bu tür tezahüratlar, yuhalamalar vesaire. Peki utanmıyor musunuz? Öbür tarafta İspanyol geliyor, sarılıp kucaklayıp Barcelona'daki arkadaşını, Atletico Madrid'deki arkadaşını orada teskin etmeye çalışıyor. Ve siz orada yuhalıyorsunuz.

Yapılanlar kabul edilemez

"Futbol direktörümüz Fatih Terim'in hamile olan kızına sosyal medyada yapılanları ben bir baba olarak kabul edemem. Böyle bir şey olamaz. Sporda galibiyetle mağlubiyetler eşittir. Salı günü son maçını oynayacak. O maç belki yol verecektir. Siz bunun tamamen önünü kesiyorsunuz. Cumhurun bir başı olarak düşüncelerimi özellikle belirtmek istedim. İşler tamamen bitsin bunları oturur konuşuruz. Oraya kadar gittiniz ya ben size tebriklerimi sunuyorum.".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.