A Milli Takımımız gruptan nasıl çıkar? İşte ihtimaller...

A Milli Takımımız gruptan nasıl çıkar? İşte ihtimaller...
Hırvatistan ve İspanya’ya mağlup olan ve henüz gol atma başarısı gösteremeyen Ay-Yıldızlı ekibimizin, yarın karşılaşacağı Çek Cumhuriyeti’ni devirdiği takdirde en iyi dört 3. takım arasına adını yazdırma şansı devam ediyor.

Türkiye, rakibini yenmesi durumunda 1 puanlı rakibini geçerek, grubu 3. sırada bitirecek, puan ve averaj olarak en iyi 4 grup üçüncüsü arasında yer alabilirse tur atlayacak. 
 
İşte kaderimizi belirleyecek ihtimaller
 
B GRUBU
 
Slovakya ve Galler’in 3, Rusya’nın ise 1 puanı var. Türkiye’ye yarayacak en iyi ihtimal, Galler’in Rusya’yı devirmesi, İngiltere’nin de Slovakya’yı yenmesi olacak. İki maçın da berabere bitmesi ya da İngiltere’nin Slovakya’ya yenilmesi istediğimiz son şey...
 
C GRUBU
 
Ukrayna erken elendi. Almanya ve Polonya ise her halükârda bizim önümüzde yer alacak. Kaldı geriye Kuzey İrlanda. Almanya’nın son maçta Kuzey İrlanda’yı yenmesi (mümkünse bol gollü), bizim de Çekler’e atacağımız goller tur atlamamız için en iyi ihtimal olacak. 
 
E GRUBU
 
Bu grupta oynanacak son hafta maçlarında favoriler İtalya ve Belçika’nın kaybetmemesi gerekiyor. Bu iki takım en kötü ihtimalle rakipleriyle berabere kalsa bile grup üçüncüsü  2 puanda olacak ve Türkiye, bu grubun üçüncüsünün önüne geçecek.
 
F GRUBU
 
Lider Macaristan Portekiz’i devirirse, bu grubu 3. sırada tamamlayan takım bizim arkamızda kalacak. Bu maçın beraberlik ya da Portekiz’in galibiyetiyle bitmesi halinde ise averaj hesabı devreye girecek. Gruptaki iki maçın da beraberlikle bittiğini varsayarsak, iş yine averaj hesaplarına kalacak. -4 averajı bulunan Türkiye’nin Çekler’i farklı mağlup etmesi gerekebilir. 
 
(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.