Balotelli'nin menajerinden Beşiktaş açıklaması

Balotelli'nin menajerinden Beşiktaş açıklaması
Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola, iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Milan ile olan kiralık sözleşmesi sona eren Mario Balotelli Liverpool'a geri döndü. Ancak kadroda düşünülmeyen İtalyan futbolcunun yeniden kiralanması veya satılması gündemdeydi.

Baloteli'nin menajeri Raiola, yaptığı açıklama ile Mario Balotelli'nin Beşiktaş ile anlaşmaya vardığını açıklamış ve gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak çok geçmeden Erdal Torunoğulları bu transferi yalanlayarak şu anda sadece Mario Gomez'in takımda kalması üzerine çalışma yaptıklarını açıklamıştı.

Menajer Raiola bugün İspanya'nın Marca gazetesine Balotelli ve Beşiktaş hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. Raiola, 'Balotelli'nin Beşiktaş'a gideceği yönündeki haberler tümüyle yalandan ibaret. Bu yalanları uyduran da Türk gazetecileri. Bir Türk gazeteci beni telefonla Beşiktaş Başkanı sıfatında arayarak kandırmaya çalıştı. Olan tek şey bu. Balotelli'yi isteyen kulüp, önce Liverpool'la sonra da hocası Jürgen Klopp'la konuşması gerektiğini bilir' diyerek İtalyan futbolcunun Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu gözler önüne serdi.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.