Milas'ta bombalı araç şüphesi

Milas'ta bombalı araç şüphesi
Milas'ta park halindeki bir aracın ikiz plakaya sahip olması, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Polisin etrafında güvenlik şeridi oluşturduğu aracın sürücüsünün gelmesiyle alarm hali sona erdi.

Muğla Milas’taki Atatürk Bulvarı üzerinde hatalı park yapan araçlar üzerinde uygulama yapan trafik ekipleri, bulvar üzerinde kaldırıma park eden 48 BN 578 plakalı aracı sorguladı. Sorgulama sonucunda araç ile plakanın uyuşmaması, polis ekiplerini alarma geçirdi. Bugün saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda kısa sürede aracı güvenlik şeridi içine alan polis, vatandaşlara uyarılarda bulunarak olası bir patlamaya karşı önlem aldı. Bomba imha uzmanının da hazır bulunduğu ekipler, aracı güvenli mesafeden kontrol etti. Bir yandan yayaları güvenlik şeridi dışında tutmaya çalışan polis, bir yanda da araç sahibine ulaşılması için detaylı araştırma başlattı. Araş sahibine ulaşılması için İzan Özel Sağlık Hastanesinde de anons yapıldı.

Yaklaşık yarım saatlik gergin bekleyişin ardından, araç sahibinin gelmesiyle panik hali sona erdi. Edinilen bilgiye göre; araç sahibinin otomobilini 2 ay önce Bodrum’daki bir plazadan aldığı ve aracın plaka işlemleri sırasında hatalı bir uygulamaya maruz kaldığı için sistemde ikiz plaka çıktığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.