Avrupa Şampiyonası'nda günün maçları

Avrupa Şampiyonası'nda günün maçları
EURO 2016'da grup maçları bugün sona eriyor. A Milli Takımımız'ın son 16 umutları bugün oynanacak 3 maçın sonucuna bağlı...

EURO2016'nın 13'üncü, grup aşamasının son gününde E ve F gruplarında son maçlar oynanacak.

E Grubu'nda İtalya, son maçlar öncesinde 6 puan ile liderliğini garantiledi. Belçika 3 puan ile grup ikincisi, İsveç 1 puan ile 3'üncü, İrlanda Cumhuriyeti ise 1 puan ile son sırada yer alıyor.

F Grubu'nda Macaristan 4 puan ile grup ikincisi, İzlanda ve Portekiz 2'şer puan ile takipte, Avusturya ise 1 puan ile grubun son sırasında yer alıyor.

Öte yandan, A Milli Takımımızın, en iyi üçüncü olarak gruptan çıkabilmesi için bugün oynancak maçlarda İtalya'nın İrlanda'ya ve Belçika'nın da İsveç'e yenilmemesi gerekiyor. Bir diğer alternatif de Macaristan'ın Portekiz'i yenmesi durumunda ortaya çıkacak.

İşte günün maçlarından detaylar...

19.00 İZLANDA - AVUSTURYA

F Grubu'nda umutlarını son haftaya taşıyan iki takımın mücadelesinde, İzlanda ile Avusturya karşı karşıya gelecek. Stade de France'taki mücadeleyi Polonyalo hakem Szymon Marciniak yönetecek. Mücadeleyi Lig TV 2 ve TRT Haber naklen yayınlayacak.

MUHTEMEL 11'LER:

İZLANDA: Halldorsson; Sævarsson, Ragnar Sigurdsson, Arnason, Skulason; Gudmundsson, Gunnarsson, Gylfi Sigurdsson, Birkir Bjarnason; Sigthorsson, Bödvarsson

AVUSTURYA: Almer; Klein, Prödl, Dragović, Fuchs; Baumgartlinger, Alaba; Harnik, Schöpf, Arnautović; Janko

19.00 MACARİSTAN - PORTEKİZ

F Grubu'nun diğer maçında ilk maçların sürpriz takımı Macaristan ile ilk 2 maçında beklentilerin altında kalan Portekiz karşı karşıya gelecek. Lyon'daki Stade des Lumieres'te oynanacak mücadeleyi İngiliz hakem Martin Atkinson yönetecek. Kritik 90 dakikayı Lig TV ile TRT Spor naklen yayınlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

MACARİSTAN: Király; Lang, Guzmics, Juhász, Kádár; Nagy, Gera; Dzsudzsák, Kleinheisler, Lovrencsics; Szalai

PORTEKİZ: Rui Patrício; Vieirinha, Ricardo Carvalho, Pepe, Eliseu; William Carvalho, João Moutinho, Renato Sanches; Ricardo Quaresma, Cristiano Ronaldo, Nani

22.00 İSVEÇ -BELÇİKA

Son güne gruptan çıkma ümidiyle giren iki takım, İsveç ile Belçika, Nice'teki Allianz Riviera'da karşı karşıya gelecek. Maçta Alman hakem Felix Brych düdük çalacak. Milli Takımımız'ı da yakından ilgilendiren mücadele Lig TV 2 ile TRT Spor canlı yayınlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

İSVEÇ: Isaksson; Lindelöf, Johansson, Granqvist, Olsson; Larsson, Ekdal, Källström, Forsberg; Berg, Ibrahimović

BELÇİKA: Courtois; Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen; Witsel, Nainggolan; Mertens, De Bruyne, Hazard; Lukaku

22.00 İTALYA - İRLANDA

Gruptan lider çıkmayı garantilen İtalya ile umutlarını son maça taşıyan İrlanda Cumhuriyeti, Stade Pierre Mauroy'da karşı karşıya gelecekler. Kritik 90 dakikayı Romen hakem Ovidiu Hategan yönetecek. Zorlu maçı Lig TV ile TRT 1 naklen yayınlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

İTALYA: Sirigu; De Sciglio, Barzagli, Ogbonna, Darmian; Bernardeschi, Thiago Motta, Sturaro, El Shaarawy; Zaza, Immobile

İRLANDA CUMH: Randolph; Coleman, O'Shea, Duffy, Brady; Hendrick, Whelan, Quinn, Hoolahan; Murphy, Long

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.