MHP'de şok istifa: Oktay Vural ayrıldı

MHP'de şok istifa: Oktay Vural ayrıldı
MHP'nin önde gelen isimlerinden Oktay Vural, Meclis Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etti. Vural'ın kurultay tartışmalarına ve Bahçeli yönetiminin tutumuna tepki göstererek, istifa ettiği belirtiliyor.

Kurultay tartışmalarının sürdüğü MHP'de Bahçeli yönetimi kan kaybetmeye devam ediyor. 

MHP'de adeta deprem yaşandı.

MHP'nin önde gelen isimlerinden Oktay Vural, Meclis Grup Başkanvekilliği görevinden istifa ediyor.

Oktay Vural'ın kurultay tartışmaları ve Devlet Bahçeli yönetiminin muhalifler ile yönetim değişikliği isteyen delegelere yönelik tutumuna tepki göstererek, istifa ettiği belirtiliyor.

MHP'de sıradan bir isim olmayan, MHP Meclisi denildi mi ilk akla gelen isim olan Oktay Vural'ın az sonra yapacağı yazıl açıklamada "görülen lüzum üzerine" ifadesini kullandığı bildirildi.

DELEGE İRADESİNE SAYGI GEREĞİ...

Oktay Vural, kurultay tartışmalarından rahatsızdı ve bu rahatsızlığını özel görüşmelerde Bahçeli'ye birkaç kez ifade etmişti. Bahçeli yönetiminin, 1189 delegeden 656'sının tüzük kurultayına destek verip, muhaliflere destek çıkmasını da hiçe saymasının bardağı taşıran son damla olduğu, Oktay Vural'ın Devlet Bahçeli'nin dünkü Meclis Grup toplantısında yaptığı konuşmanın ardından istifa kararı aldığı ifade ediliyor.

Oktay Vural'ın Meclis Grup Başkanvekilliği görevinden istifasıyla, MHP'de vekil düzeyinde muhaliflere desteğin artması bekleniyor. Şu ana kadar Bahçeli hariç 39 MHP vekilinden 5'i muhaliflerin safına katılmıştı. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum