Dursun Özbek'ten taraftara müjde!

Dursun Özbek'ten taraftara müjde!
Galatasaray'ın yeni transferi Serdar Aziz'in imza töreninde konuşan Başkan Dursun Özbek, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Serdar'ın çok beğendiği bir oyuncu olduğunu belirten Özbek, "Yeni sezona hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz günlerde teknik kadronun raporu doğrultusunda Galatasaray'ı daha güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladık. İlk transferimiz de Serdar Aziz. Galatasaray'a çok verimli olacak. Şahsen de takip ettiğim bir oyuncu."

"RIEKERINK'TEN RAPOR ALDIK"

"Takımın Riekerink yönetiminde bir teknik kadrosu vardı. Onlardan bir rapor istemiştim. Bu raporu sundular. Bu rapora göre transferlere başladık. Teknik kadro ile ilgili açıklamayı birkaç gün içerisinde açıklayacağız. Yarın CAS'tan yanıt bekliyoruz. Bu da etkili olacaktır."

"CAS'TAN HABER BEKLİYORUZ"

"Büyük ya da küçük bütçeli transfer diye yaklaşmıyoruz. Biz bir rapor çerçevesinde bütçemiz dahilinde hareket ediyoruz. Galatasaray'ı önümüzdeki sezona çok iyi hazırlamak istiyoruz. Bütçe üzerinde Süper Lig'den birçok kulüp için UEFA sınır koydu. Tüm hesaplarımızı yapıyoruz. Bu sınırları aşmamız mümkün değil. Önümüzdeki sezon kadromuzda düşünmediğimiz bazı oyuncularımızı Bursaspor'a önerdik. Sercan zaten orada oynuyordu. Bilal ve Furkan da var bu teklifte. Biz her bir şekilde oyuncuyu değerlendirmek istiyoruz. 40'a yakın oyuncumuz var. Bunu düşürmemiz de gerekiyor."

"OMURGAYI KORUYACAĞIZ"

Basın mensuplarından gelen soruları yanıtlayan Özbek, "Sneijder, Muslera, Podolski, Telles diyorsunuz. Bu oyuncular arasında satılacak futbolcu yok. Galatasaray omurgasını, çekirdek kadrosunu korumak zorunda. Bizim kimleri kadrodan çıkarmak istediğimiz belli. Bu teknik analizler sonucunda ortaya çıkmış bir durum." dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.