Şırnak'tan acı haber! 1 şehit daha

Şırnak'tan acı haber! 1 şehit daha
Şırnak'taki Elmalı Tepe Üs Bölgesine yapılan saldırıda 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Şırnak Milli Karakoluna, PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda Jandarma Uzman Çavuş Ömer Harun Demir şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

Şırnak'ın Balveren beldesinde bulunan Milli Karakoluna, PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi ile kısa süreli bir çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Ömer Harun Demir şehit olurken, 

2 asker yaralandı

Çatışmada yaralanan askerler Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Şehit olan uzman çavuşun Gaziantep nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Kaçan PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için çevrede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

MARDİN'DE 3 TERÖRİST YAKALANDI

Mardin'de kaçak yollarla Suriye'ye geçmeye çalışan bölücü örgüt mensubu 3 terörist yakalandı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kaçak yollarla Suriye'ye geçmeye çalışan PKK'lı 3 terörist, Akdoğan 12. Hudut Bölük Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Türkiye'den Suriye'ye geçmek isterken yakalanan 3 kişinin, "Terör Örgütü Kurmak veya Yönetmek, Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçlarından arandıkları tespit edildi. Gözaltına alınan bölücü terör örgütü mensupları Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.