Bursaspor’da Dzsudzsak sevinci

Bursaspor’da Dzsudzsak sevinci
Bursaspor’da yüksek maliyeti sebebiyle gönderilmek istenen Macar oyuncu Dzsudzsak’ın ülkesinin milli takımıyla EURO 2016’daki gösterdiği performans yeşil-beyazlı kulübü de sevindirdi.

Bursaspor’un geçtiğimiz sezon başında Dinamo Moskova takımından 1 milyon 600 bin Euro bonservis ücreti ödeyerek 3 yıllığına kadrosuna kattığı Dzsudzsak, yeşil-beyazlılardan yıllık 1 milyon 700 bin Euro garanti ücret alıyor.

Geçtiğimiz sezon beklentilerin bir hayli altında kalan ve çıktığı 23 Süper Lig maçında yalnızca 3 kez gol sevinci yaşayan yıldız oyuncu, sezonun bitmesiyle satış listesine koyulan ilk isim oldu.

4 MİLYON EURO İSTENİYORDU

2016 Avrupa Şampiyonası’nda F Grubu’nda mücadelede eden Macaristan, grubun ilk maçında Avusturya’yı mağlup ederken, İzlanda ve Portekiz ile de berabere kalarak gruptan çıkmayı başardı. Dün oynanan Portekiz maçında attığı 2 golle takımının EURO 2016’da bir üst tura çıkmasında önemli bir rol oynayan Dzsudzsak, Bursaspor camiasını da sevindirdi. İtalyan ekibi Sampdoria’nın yanı sıra Alman ekibi Hertha Berlin’in de kıskacında yer alan Macar yıldız için daha önce 4 milyon Euro talep eden yeşil-beyazlı yönetimin bu rakamı daha da yukarıya çıkarabileceği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.