Umut'tan Hanife hakkında şok itiraflar!

Umut'tan Hanife hakkında şok itiraflar!
Zuhal Topal'ın izdivaç programında bir çok rezilliğe imza atan Hanife Gürdal'ın her şeyinin yalan olduğunu ve ona acıdığını eski sevgilisi Umut Yılmaz itiraflarda bulunarak açıklama yaptı.

Zuhal Topal'ın sunduğu İzdivaç programında bir çok skandala imza atan Hanife Gürdal hakkında konuşan eski sevgilisi Umut Yılmaz şok itiraflarda bulundu.

Hanife'nin kendisini kıskandırmak için Deniz'le birlikte olduğunu belirten Umut, "İnsanları çıkar ve menfaatlerin için kullanmayı çok seviyorsun. Sırf bana nispet olsun diye Deniz'le birlikte olmaya başladın

 "HER ŞEYİ YALAN"

 Hanife'nin kendisini kıskandırmak için Deniz'le birlikte olduğunu belirten Umut, "İnsanları çıkar ve menfaatlerin için kullanmayı çok seviyorsun. Sırf bana nispet olsun diye Deniz'le birlikte olmaya başladın. Hanife ne istediğini bilmiyor. Yıpranmış, perişan bir halde... Onun bu durumuna üzülüyorum. Her şeyi yalan. Sevmiyorum dedi, gitti sarıldı, samimi pozlar verdi" şeklinde konuştu.
 
"ORUÇLU ORUÇLU.."

 Umut'un bu sözleri karşısında neye uğradığını şaşıran Hanife, Deniz'e dönerek "İçin rahat olsun. Oruçlu oruçlu yemin ederim ki ben Umut'u kıskandırmak için seninle olmadım. Umut bundan sonra görüşmeyeceğim insanlar sınıfında ilk sırada duruyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.