Osmaniye'de askeri araca EYP'li saldırı

Osmaniye'de askeri araca EYP'li saldırı
Bölücü terör örgütü mensupları bu kez de Osmaniye'de alçak yüzlerini ortaya koydu.skeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. İşte olay yerinden ilk bilgiler..

İhbar üzerine Kırıklı Kalekolu Jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay yerine yakın noktada askeri aracın geçişi sırasında teröristler bu kez yola döşedikleri el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi. Askeri aracın isabet almadığı patlamada ölen ve yaralanan olmazken, teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü de Hasanbeyli İlçesi'nden gelen D400 Karayolu üzerinde kontrol noktası oluşturdu. Güvenlik tedbirlerinin üst düzeye çıkarıldığı kentte PKK'lılara ait olduğu düşünülen 2 otomobilin de arandığı bildirildi.

BOMBALI TUZAK SON ANDA FARK EDİLMİŞTİ

PKK'lılar, geçen 28 Nisan'da da Osmaniye-Hasanbeyli Karayolu'nda el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmiş, olay yerine giden jandarma ekiplerinin yaptığı detaylı incelemede patlamanın meydana geldiği noktaya yakın bir yerde tuzaklanmış ikinci bir el yapımı patlayıcı tespit edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.