Ronaldo rekorlarına devam ediyor

Ronaldo rekorlarına devam ediyor
Portekiz'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, 15. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çıktığı grup son maçında gol atarak turnuva tarihine adını yazdırdı.

Portekiz'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, 15. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) çıktığı grup son maçında gol atarak turnuva tarihine adını yazdırdı.

İlk iki maçta rakip kalecileri geçmekte zorlanan Portekiz'in Real Madridli yıldızı Ronaldo, takımının başarısının yanı sıra bireysel rekorunu geliştirmek için çıktığı maçta, 2 gol atarak hem takımının bir üst tura çıkmasını sağladı hem de rekor kırdı.

ronaldo-rekor.jpg

F Grubu'nda oynanan ve Portekiz'in Macaristan'la 3-3 berabere kaldığı karşılaşmada, 50. ve 62. dakikalarda 2 gol atıp yıldızlaşan Ronaldo, çıktığı 4 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da fileleri havalandıran tek oyuncu olarak futbol tarihine geçti.

Turnuvada İsveçli Zlatan Ibrahimovic ile çekişen Ronaldo, rakibinin gol atamadığı şampiyonada, 3'üncü maçta gol bularak rekoru kıran taraf oldu. 

Cristiano Ronaldo turnuvada 1 gol daha atarsa Fransız Michel Platini'nin 9 golle Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinin en golcü futbolcusu rekorunu egale edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.