Başbakan'dan İngiltere değerlendirmesi

Başbakan'dan İngiltere değerlendirmesi
AB'de yaşanan bu gelişmelerin çok iyi okunması gerektiğinin altını çizen Başbakan Binali Yıldırım, İngiltere'nin AB'den çıkma kararını değerlendirdi.

Bütün üyeleri içine alacak derecede oladığını söyleyen Başbakan Yıldırım, "burada bir rahatsızlık olduğu ortaya çıktı"dedi.


AB BU ANLAYIŞI TERK ETMELİ

Türkiye yıllardır AB yolunda çalışan bir ülke. Biz bu gözlemlerimizi gerekli mercilerle paylaştık. Biz AB'nin güçlenerek devam etmesinden yanayız. AB kendini diğer bölge ülkelerinden soyutlayan bu anlayışı terk etmeli. Daha kucaklayıcı bir vizyon içerisinde olmalı.

TÜRKİYE'YE SÜRE VEREN CAMERON...

Sayın Cameron bu süreçte tüm politikasını Türkiye üzerine oturttu ama amacına ulaşamadı. Seçmen kararını verdi.Türkiye'ye süre veren Cameron'a, İngiliz halkı süreyi gösterdi, vade biçti.

TÜRKİYE DE REFERANDUMA GİDEBİLİR

Türkiye'nin müzakere süreci tamamlanıp tam üyelik kararı vermesi aşamasında bu kararı Türk milleti verir. Bundan doğal bir şey yok. Biz çalışmamızı yaparız nihayi kararı millet verir.

MHP SORUNLARI ÇÖZECEKTİR

AK Parti, diğer partilerin iç meseleleriyle ilgilenmez bunu etik ve doğru bulmaz. MHP'nin köklü bir geleneği var, biz inanıyoruz ki içerisindeki tüm sorunları çözecekti.

BELEDİYELERE TERÖR DÜZENLEMESİ

Teröre desteği olan hiçbir kurum ve kişiye müsamaha edemeyiz. Vatanın tek karışına göz dikenlere müsamaha gösterilmez. Konumları, sıfatları ne olursa olsun yaptıklarının karşılığını göreceklerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.