İşte Galatasaray'ın teknik direktör kararı!

İşte Galatasaray'ın teknik direktör kararı!
Galatasaray'da uzun süredir belirsizliği devam eden teknik direktör konusunda önümüzdeki günlerde açıklama gelecek. Yönetimin Jan Olde Riekerink ile devam edeceği ve Fatih Terim isminin gündemden çıktığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz gün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Jan Olde Riekerink ile yaptığı toplantıda, önümüzdeki sezonunun planlamasını yaptı. Hollandalı çalıştırıcı ile yola devam etmek isteyen yönetim, takım içinde sevilen bir isim olan deneyimli teknik adam ile 1 yıl daha A Takım'da çalışmak istiyor.

Teknik direktörlük konusunda uzun süre arayışlarını sürdüren ve bir çok yabancı isim ile masaya oturan Galatasaray'da son olarak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in ismi geçiyordu. Ancak Galatasaraylı yetkililer, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Fatih Terim konusunda herhangi bir ayrılık kararı çıkmadığı için böyle bir girişimde bulunamayacakları konusunda birleştiler.

Avrupa'da bir çok önemli teknik direktör ile temasa geçen sarı kırmızılılar, yıllık maliyet, stenilen transfer bütçesi ve tazminat maddesi gibi sıkıntılar ile karşı karşıya kalınca ibre Riekerink'e döndü. Yönetimden haber bekleyen Riekerink, Florya'da yapılan toplantıda önümüzdeki sezon için düşüncelerini yönetim ile paylaştı. Yönetim, takımı tanıması ve geldiği günden beri gösterdiği performanstan dolayı Riekerink ile yola devam etmek istediklerini kendisine iletti. Bu karardan memnun olan tecrübeli teknik adam, 1 Temmuz'daki sezon açılışında takımın başında yer alacak.

Riekerink'in başarı bonusları hariç Galatasaray'dan 700 bin euro alacağı belirtilirken, Hollandalı çalıştırıcı ile ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.