Bakan Kılıç muhalefete yüklendi

Bakan Kılıç muhalefete yüklendi
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bize siyaset dersi vermeye çalışanlar gitsinler de kendi genel başkanlarına bir söylesinler; ’Sen 7 seçim kaybettin niye orada oturuyorsun’ diye" dedi.

Alaçam İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Av. Ali Şengül ve partililer katıldı.

"DAHA ÇOK ŞEY YAPACAĞIZ"

Toplantıda bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Nereden nereye geldiğimizi iyi bileceğiz. Küçük basit şeylerden dolayı kararlılığımızdan bir şey kaybetmeyeceğiz. Bu partinin üyeleri ve bu millet çok önemli şeylere imza attı. Bundan 15 sene önce dile getirilemeyen bir çok konu bu gün gerçekleşmiş vaziyette. Daha çok şey yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ’hep koşacağız’ diyor. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ise ’konuşma vakti değil iş yapma vaktidir’ diyor" dedi.

"SEN 7 SEÇİM KAYBETTİN NİYE ORADA OTURUYORSUN"

Avrupa Birliği’nde olan İngiltere’nin referanduma gittiğini hatırlatan Bakan Kılıç, "Referandum sonucunda AB’den ayrılma kararı aldı. Ekonomik ve siyasi boyutuna girmeyeceğim. Fakat siyasi boyutuyla ilgili bir konuyu söyleyeceğim. İngiltere’nin Başbakanı AB’den çıkmamak üzere propaganda yaptı. Sonuç çıkmak yönünde oldu. Bu sabah itibariyle İngiltere Başbakanı’nın yaptığı açıklama neydi, ’başbakanlıktan ayrılacağım’. Değerli kardeşlerim, Türkiye’de 7 seçim kaybeden parti genel başkanları var. ’Şu kadar oy alamazsam bırakacağım’ diyenler var. Bize siyaset dersi vermeye çalışanlar gitsinler de kendi genel başkanlarına bir söylesinler; ’Sen 7 seçim kaybettin niye orada oturuyorsun’ diye" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.