Fenerbahçe'de hareketli saatler!

Fenerbahçe'de hareketli saatler!
F.Bahçe, ihtiyaç anında Volkan Demirel'i aratmayacak isimleri belirledi!

Sarı-lacivertlilerin listesinde PSG’li Areola ve bonservisi Porto’da olan Fernandez ilk sırada. Plaseler ise Yoel Rodriguez ile Muniz

BİR yıllığına kiralanan Fabiano’nun güven vermemesi üzerine bu oyuncunun bonservisini almaktan vazgeçen F.Bahçe, kaleci arayışlarına hız verdi. Sezonun bitmesini beklemeden bel fıtığı operasyonu geçiren Volkan Demirel’e alternatif oyuncu bakan sarı-lacivertliler geniş bir liste hazırladı.

İHTİYAÇ anında kaptanı aratmayacak özelliklere sahip kaleciler üzerinde duran F.Bahçe yönetiminin ilk hedefi geçen sezonu Villarreal’de geçiren Alphonse Areola. PSG’nin alt yapısından yetişen ve 2019 yılına kadar bonservisi Fransızlar’da olan 23 yaşındaki eldiven 2015-16’da İspanyol ekibinde 37 karşılaşmaya çıktı.

FİLİPİN asıllı Fransız’ın ardından listenin 2. sırasında Andres Fernandez var. O da tıpkı Areola gibi geçen sezonu Grana’da tamamladı. Porto’yla ise 2018’e kadar sözleşmesi bulunan 29’luk file bekçisi 37 maçın sadece 4’ünde kalesini gole kapatarak pek de parlak bir yıl geçirmedi.

KİRALIK FORMÜLÜ UYGULAYACAKLAR

SARI-lacivertlilerin önceliği bu ikiliden biri olsa da plaseler de hazır durumda. Tapusu La Liga’nın en köklü kulüplerinden biri Valencia’da olan Yoel Rodriguez ve Deportivo ile olan kontratı bir ay önce sona eren boştaki Manuel Fernandez Muniz öne çıkan isimler olarak dikkat çekiyor.

BU dörtlü için ilk temaslara başlayan sarı-lacivertliler bonservis ödemeye yanaşmıyor. Kontratı süren kaleciler için kulüplerine kiralık teklifi sunan F.Bahçeli yetkililer, gelecek olumlu yanıtı beklemeye geçti.

F.BAHÇE’NİN kadrosunda şu an kaptan Volkan’ın yanı sıra Ertuğrul Taşkıran gibi yetenekli bir genç isim daha bulunuyor.

(Vatan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.