Konyaspor ligden çekildi!

Konyaspor ligden çekildi!
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Türkiye Basketbol Ligi'nden (TBL) çekilen Torku Konyaspor'un yerine gelecek sezon İstanbul Beylikdüzü'nün olacağını açıkladı.

Torku Konyaspor, basketbol faaliyetlerini durdurduğunu ve önümüzdeki sezon ligde yer almayacağını bildirmişti. Konyaspor'un ligden çekilmesinin ardından TBF, 2016-2017 sezonunda TBL'de Torku Konyaspor Basketbol yerine İstanbulspor Beylikdüzü'nün yer alacağını açıkladı.

TBF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2016-2017 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) yer alacak olan Konyaspor Basketbol Kulübü, Federasyonumuza bir yazı göndererek faaliyetlerini durdurduğunu ve önümüzdeki sezon ligde yer alamayacağını bildirmiştir. Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Konyaspor Basketbol'un bu başvurusunu onaylamış ve yerine TB2L Final Grubu'nda üçüncü sırada yer alan İstanbulspor Beylikdüzü'nü davet etmiştir. İstanbulspor Beylikdüzü kulübü bu davete olumlu yanıt vermiştir. Bu nedenle; 2016-17 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) Konyaspor Basketbol yerine İstanbulspor Beylikdüzü yer alacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.