Şehitlerimizin isimleri belli oldu!

Şehitlerimizin isimleri belli oldu!
Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Emrah Aytemiz’in (28) ve Astsubay Şükrü Ceylan'ın acı haberi baba ocağına ulaştı.

Şehit ateşi Rize’ye düştü
Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Emrah Aytemiz’in (28) acı haberi baba ocağına ulaştı.

Çocuklarının şehadet haberini Rize’nin Fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesindeki evlerinde alan baba Akın Hüseyin ve anne Filiz Aytemiz feryat etti.

Ailenin tek çocuğu olduğu ve 20 Temmuzda evleneceği öğrenilen Şehit Uzman Çavuş Emrah Aytemiz’in naaşı yarın öğle namazından sonra Fındıklı merkezde kılınacak cenaze namazının ardından Hürriyet Mahallesinde bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.

Şehit ateşi Kırıkkale’ye düştü 

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, terör örgütü PKK üyeleri tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Şükrü Ceylan'ın (34) Kırıkkale'deki baba ocağına şehit ateşi düştü.

Şehit astsubay Şükrü Ceylan’ın Etiler Mahallesi'nde yaşayan baba Muhittin ve anne Dudu Ceylan'a acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. Oğlullarının şehadet haberi ile yıkılan acılı aileyi yakınları ve komşuları teskin etmeye çalışırken acı aberin ardından fenalaşan baba Ceylan, Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Eşinin şehadet haberini Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki baba evinde alan Büşra Ceylan da yakınları ve komşuları sakinleştirilmeye çalışıldı.

,
Şehi t babası Muhittin Ceylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Lanet olsun. Allah belalarını versin. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin" dedi.

Ağrı Doğubeyazıt’ta görev yapan bir çocuk babası şehit Astsubay Şükrü Ceylan’ın görevli olarak Diyarbakır'ın Lice ilçesine gittiği bir kardeşinin de Eskişehir'de uzman çavuş olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.