MHP'de toplu istifa

MHP'de toplu istifa
Eskişehir'in Çifteler, Alpu, Mahmudiye, Han ve Günyüzü MHP ilçe teşkilatları görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

 

 

 

MHP Çifteler İlçe Başkanı Oğuz Döngel, Çifteler,  Alpu, Mahmudiye, Han ve Günyüzü ilçe teşkilatlarının görevlerinden istifa  ettiğini söyledi. 
 
Döngel ve istifa eden diğer teşkilat başkanları kent merkezindeki bir  otelde basın toplantısı düzenledi.
 
 Döngel, yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin ardından  başlattıkları parti içi demokrasi mücadelelerini herkesin yakından takip ettiğini  ve pek çok merhalelerden geçtiğini bildirdi.
 
Ömürlerini MHP'ye adamış ilçe başkanları olarak, iktidar olma,  geleceğin büyük Türkiye'sini inşa etme hayalleri kurarken adlarının sürekli mahkemelerde, demokrasi ayıplarıyla anılmasından çok rahatsız olduklarını ifade  eden Döngel, şunları kaydetti:
 
"Konuşmamız gereken çok daha önemli ve ülkeyi ilgilendiren konular  olduğunu düşünüyoruz. Bir an evvel kendi iç meselemizden yüzümüzü millete  çevirmek istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle bizim irademize, ülkücülerin talep  ve beklentilerine, delegenin kararına saygı duymayan genel merkezimizi protesto  etmek amacıyla bugün itibariyle Çifteler, Alpu, Mahmudiye, Han ve Günyüzü  teşkilatları olarak görevimizden istifa ediyoruz. Davamıza olan inancımız tamdır.

Başlattığımız bu yürüyüşün hedefine ulaşacağına mutlak iman ediyoruz. Bugüne  kadar olduğu gibi önümüze çıkarılan bütün engelleri aşacak iradeye sahibiz. Ancak  artık bu genel merkez yönetimi ve anlayışıyla birlikte olmamızın imkanı  kalmamıştır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.