Lice'den acı haber: 1 asker şehit

Lice'den acı haber: 1 asker şehit
Lice'de bir grup terörist tarafından güvenlik güçlerine yapılan roketatarlı saldırıda 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralı...

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir grup terörist tarafından güvenlik güçlerine yapılan roketatarlı saldırıda 1 asker şehit oldu. 3 asker yaralandı. Saldırının ardından bölgede çıkan çatışma sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığı idaresinde çok sayıda asker, polis ve korucunun katılımıyla 23 Haziran'da başlatılan operasyonun sürdüğü Lice ilçesi kırsalındaki Yolçatı mevkiinde bir grup terörist tarafından güvenlik güçlerine roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Durumu ağır olan bir asker helikopterle getirildiği 7'nci Kolordu Komutanlığı pistinde hazır bekleyen ambulansla Diyarbakır Asker Hastanesi'ne sevk edildi.

Saldırının ardından bölgede güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma da çıktı. Dakikalar geçtikçe şiddetlenen çatışmanın sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.